donderdag 12 januari 2012

Beauty wishlist


Daar gaan we weer, mijn vakantie is gedaan en ben weer aan het werk (en dus weinig tijd om te gaan shoppen) en net dan spoken er allerlei producten door mijn hoofd. Tijd voor een nieuwe beauty wishlist:

Lush Charlotte Island:
Waar is deze body tint naartoe? zeg me niet dat hij uit het assortiment gaat want ik kon hem mijn afgelopen 2 Lush trips al niet meer vinden :(

Een nieuwe hitte beschermende spray voor in mijn haar:

Het hoeft niet persé een dure te zijn hoor, kwam online gewoon meteen dit plaatje van een Tigi heat spray tegen. Ik ga eens goed moeten zoeken want volgens mij hebben de drugstores hier niet zo'n groot aanbod in.

Serum van de Action!
Ik lees hier zooooveel over op beautyblogs dat ik hem ook wil proberen. Hij kost zo'n 3/4 euro dus ook als het niks zou doen voor mijn haar maakt het niet uit want hij schijnt naar perzik te ruiken, yum! Ik heb serieus al gehoord van mensen die ook Biosilk hadden dat ze deze fijner vonden.

(Als iemand een trouwens een perzik achtige parfum weet, let me know :p Je kent mijn voorkeur voor zoete, fruitige parfums ondertussen wel en iets peachy heb ik nog niet!!)

Dior Addict gloss negligee pink:
Nog zo'n product dat ik al een tijdje op het oog heb maar het komt er nooit van. Deze mooierd (op de foto staat kleur 'negligee pink') kost namelijk 23 euro. Misschien dat ik hem wel eens tijdens een actie of wanneer ik een cadeaubon heb koop, hij staat dus niet dringend op mijn wishlist te branden.

Revlon Super Lustrous gloss in 'Pink Pop':
Dit is een wat meer budgetvriendelijke roze gloss. En zoals jullie in mijn 'favorieten van 2011' artikel konden zien zijn dit mijn lievelings glossjes. Helaas zijn ze niet dicht bij mij in de buurt te koop, ik moet er voor naar de Ino en de dichstbijzijnde ligt in Antwerpen.

Mac 109 kwast:
De contour brush die ik momenteel gebruik is bijna aan vervanging toe. Hij zou nog wel een paar maanden meekunnen maar hij verliest tijdens het wassen steeds meer haren. De volgende zal waarschijnlijk deze Mac 109 worden.

Too faced glamour to go palletje:
Ik kan me niet herhinneren of het exact bovenstaand palletje was maar ik heb met een super mooi Too Faced palletje in mijn handen gestaan 2 weken geleden. Hij was best betaalbaar voor wat ik in zat maar ik had op dat moment al zo veel geshopt dus ik hield me braaf in, maar voor hoe lang nog? ;)

Een nieuwe wenkbrauwgel:
Nog zo iets waar ze in de drugstores meer keuze in moeten geven, wenkbrauwgels! Je hebt er maar een stuk of 2 bij het Kruidvat en ik weet dat Hema er eentje heeft, maar of die nu zo goed zijn? hmz die van Essence alvast niet. Ik denk dat ik volgende keer eens bij de Bodyshop ga kijken.

8 beautyproducten op mijn wishlist momenteel, dat valt nog wel mee he?

xoxo Tessa

11 opmerkingen:

TahneevanErning zei

Jaaa, de serum van de Action! Love it! Ik heb thuis ook biosilk, maar die van de action vind ik zooo veel fijner!

Katrien zei

Dat is nog een bescheiden wishlist voor een beauty freak ja, bij mij staat er momenteel ook niet meer zo veel op.

Kelly zei

..Charlottes Island is inderdaad uit het assortiment.. in Den Bosch hadden ze er nog wel een hoop liggen, even vragen :)

Liesewies zei

Die Too Faced palettes zijn altijd zo mooi <3 :)

Eva M. zei

Je wishlist valt best wel mee. Ik heb onlangs es eentje samengesteld en het was niet meer mooi om te zien. Ik wil vééél te veel :d ! Het too faced paletje is wel supercute he !

Naomi zei

Wat een mooie producten heb je op je wishlist staan! Die dior lipgloss blijft toch wel erg mooi...

Liefs

Maaike (Honestbeauty) zei

Ik denk dat Charlotte's Island een zomerproduct is dat terug zal uitkomen in de lente. Het is een product om je benen rokjesproof te maken, dus niet echt een januari/februari product. Nee?

Tessa zei

^Goh ja maar online staat hij wel nog daarom vond ik het zo gek. Ik gebruik zo'n dingen ook in de winter op mn gezicht en decollete voor een avondje uit.

Hanne zei

dat serum wil ik ook proberen! :D Yves Rocher heeft vele fruit geurtjes, en ik denk ook perzik?

Peggy Timmermans Visagie zei

Dat valt inderdaad best mee...de Dior lipgloss is prachtig!

DailyGlamour zei

I love lush !