dinsdag 3 januari 2012

Lush Snowcake zeep

Het eerste zeepje dat ik probeerde uit mijn Lush shoplog was Snowcake. En omdat jullie nu misschien nog een stukje kunnen bemachtigen wil ik er nog snel over schrijven.

Snowcake behoort tot de kerstcollectie (hij komt bijna ieder jaar weer terug met kerst) en is een populair winter geurtje onder de Lush lovers. Het is zeker geen geur die iedereen lekker zal vinden. Ik vind hem moeilijk te omschrijven maar buiten zeepachtig ruikt hij warm, erg winters.
Mijn plan is om hem op te maken tegen de zomer want ik denk dat ik hem dan niet snel zou pakken.

Ik maakte ooit voor een ander Lush artikeltje onderstaande foto om te laten zien hoeveel schuim je met zo'n stuk zeep en een douchepuff kan maken:
Zo ziet mijn Snowcake er trouwens uit na 1x gebruik:
Zoals ik wel dacht zijn de gouden glitters een overspray, dit gaat er meteen af in aanraking met water.

Ik las trouwens online dat Snowcake voedender zou zijn als andere Lush zeepjes maar daar merk ik niet veel van. Ik smeer toch sowieso graag een bodylotion na het douchen dus voor mij is het geen probleem maar mensen met een heel erg droge huid kunnen misschien beter voor vloeibare douchegels gaan.

Zoals ik al zei is dit een zeepje uit de kerstcollectie, mocht je hem nog willen dan moet je snel naar de dichtstbijzijnde Lush gaan om te kijken of ze nog een stukje voor je hebben. Tot 6 januari is er 50% korting op de hele kerstcollectie, zolang de voorraad strekt.

xoxo Tessa

7 opmerkingen:

Eva M. zei

Ik ben geen zo'n fan van stukken zeep, doe mij maar douchegel. Die van Lush zien er altijd zo leuk uit maar ik weet van mezelf dat dat alleen maar voor geklungel zorgt en aan het einde van de rit ben ik dan nog niet gewassen :p

Tessa zei

Hihi dat dacht ik ook altijd maar eigenlijk is het maar een paar keer met de blok over een puff gaan en je hebt genoeg product :) x

Karlijn zei

Ik weet niet of ik deze nou lekker vind of niet, een erg unieke geur.

Kaya zei

Ik heb het nog nooit geprobeerd vanwege zelfde reden als hierboven gezegd wordt. Heb wel zeepjes op de wc ;p

Jolien zei

Dat ziet er een heerlijk zeepje uit

Shannara zei

ziet er heerlijk uit, had op de site gekeken maar alles is daar uitverkocht :-(

Tessa zei

Ja shannara online was alles op dag 2 van de sale al weg! in de winkels waren er eergisteren nog veel pakketjes :)