donderdag 5 januari 2012

Opgemaakt en opgeruimd

Alweer een opgemaakt artikel maar deze keer is het eerder uit opruimwoede. Aan het begin van het nieuwe jaar zit ik altijd nog vol goede voornemens en zo wou ik nu alles wat ik niet gebruikte gewoon opruimen, weg ermee, klaar.

Deze Garnier zelfbruiner heb ik opgemaakt, de dop was hiervan stuk waardoor ik moest 'gieten' en zo is hij natuurlijk snel opgegaan mede door geknoei. De Action wimpers heb ik meerdere keren gebruikt met de feestdagen:
Met het inruimen van mijn nieuwe tas heb ik ook mijn make-up bag voor onderweg opgeruimd en daar vond ik deze 2 oude lipproducten in, ze zijn echt al jaren oud dus ze gaan de vuilbak in:
Het volgende is niet echt een beauty product maar een middeltje van Kruidvat om beestjes (muggen,spinnen..) op een afstand te houden snachts en het werkt niet:
Ik nam onlangs deze lipgloss van Yves rocher uit mijn stash en hij was helaas slecht geworden. Deze heb ik thans nog niet zooo lang maar de vloeistof is gaan scheiden en je ziet zelfs kleine bolletjes er in alsof het ineens een lipscrub is :s vies!
Ik ben streng geweest in de lades met lipproducten en heb toen ook deze 2 lipsticks er uit gehaald om weg te gooien. Een naamloze en eentje van Gosh, het zijn kleurtjes die ik nooit meer gebruik:
In de oogschaduwlade vond ik ook nog verbazingwekkend veel oude spullen. Je kent dat wel, ze geraken achterin je stash en je ziet ze nooit meer liggen. Het Sephora oogpotlood vind ik gewoon slecht:
Als laatste van de make-up producten 3 dingen die ik al lang ergens apart had liggen om weg te gooien, het kwam er gewoon nooit van. Ik gebruik nooit foundation en de NYC poeder is gewoon crap. De Hema bronzer is niet slecht maar veel te donker voor mij en heb deze toch ook al best lang:
Als allerlaatst heb ik de badkamerkast uitgemest, die zoek ik een paar keer per jaar uit dus de rommel viel reuze mee:
De abrikozenscrub heb ik nog een kans gegeven maar hij stinkt! Ernaast een zo goed als lege bodylotion, een oude haargel, slechte zelfbruiner en 2 oude gezichtsproducten van de Hema.

Alles bij elkaar heb ik 22 producten weggegooid. Maar ik vind het prima, opgeruimd staat netjes.

xoxo Tessa

17 opmerkingen:

Eva M. zei

Flink opgeruimd ! Zou ik beter ook es doen ;-)

Kim zei

netjes! ik heb een stuk minder weggegooid maar ik moet nodig nog eens alle lades van mijn kast na! vind het gewoon iets te veel werk eigenlijk.. :P

robin zei

ik ben ook altijd zoooo blij als ik van spullen af ben die rot zijn XD

Tessa zei

Ja de meeste dingen waren niet eens 'rot' maar ik voel me gewoon prettiger bij regelmatig dingen vervangen :) En de flessen die maar in de kast blijven staan waar nog maar een bodempje in zit haat ik ook hihi

Amber zei

Je hebt veel weggegooid! Ik heb weinig producten die ik niet gebruik en ik niet erg vind om weg te gooien. Mijn 88 palette gebruik ik namelijk al lang niet meer, maar toen ik hem kocht was hij nog redelijk prijzig en er is verder niks mis mee, dus ik hoop nog eens iemand te vinden die hem over wilt nemen van me (heb helaas geen kleine nichtjes die hem zouden kunnen gebruiken :P).

Anoniem zei

Af en toe een grote schoonmaak hoort erbij, kun je weer nieuwe dingen kopen ;)

Ellen zei

Ja dat ga ik vannamiddag ook eens doen, je brengt me op ideeeen.
Ik hou van opgeruimde kamer en spullen!

Shannara zei

Ik ben ook aan het opruimen, maar ben nog niets tegengekomen dat weg kan

Tessa zei

Fijn dat ik jullie heb kunnen inspireren! het is er de tijd van het jaar voor :p

pimpernell zei

Aan deze post zal ik een voormbeeld nemen :-) Ik mestte deze week al m'n beautykast uit en het was een echte verademing! :-)

Anoniem zei

moet ik ook om de zoveel maand doen me make-up stash uitruimen ! want het wordt steeds meer en meer

Tine zei

Ik moet zo ook eens wat rommel opruimen :)
x

Kaya zei

Lekker om op te ruimen he. En is idd de tijd van het jaar. Ik heb hier vandaag alle kerstspullen eruit gegooid en dan heb ik zin om alles op te gaan ruimen. Maar mijn vakantie is helaas voorbij haha.

Judith zei

Lekker opgeruimd jij! Heb ik vandaag ook enkele uurtjes aangezeten, was flink nodig haha :)

Unknown zei

Zo, je hebt flink huis gehouden zeg. Hoogste tijd dat ik mijn stash ook eens onder handen ga nemen.

Amy zei

Nu krijg ik opeens ook heel erg veel zin om op te ruimen!

Beauty Treasures zei

Dat is ferm opgeruimd!