woensdag 18 januari 2012

Project pan

De hype van project pan is precies wat overgewaaid, ik lees er haast nooit meer over. Twee jaar geleden deed zowat elke blogger er aan, oude dingen opmaken voordat ze slecht worden. Of je kiest producten uit die je wil opmaken omdat ze toch een beetje een miskoop zijn maar je vind het zonde om iets nieuws weg te gooien. Project 10 pan leek me wat overdreven voor mij sinds ik mijn stash regelmatig doorspit en dingen weggooi, ik ga voor project 5 pan!

Ik heb 2 lipproducten gekozen:
De Rimmel gloss is zoals je kan zien al voor meer als de helft op, ik heb hem dan ook al een tijdje. De Bodyshop lip butter heb ik nog maar een half jaar maar ik vind hem toch niet zo fijn meer, heb soms de indruk dat hij mijn lippen eerder uitdroogd :s. Je ziet het niet zo goed op de foto omdat het een witte substantie is maar deze is ook al half leeg gelukkig, ik smeer hem tegenwoordig heel dik op voor het slapen gaan.

Ik koos voor 1 gezichtsproduct:
Deze mini tonic van Nivea moet makkelijk op te maken zijn, ik heb nog een reserve tonic staan dus ik wil eerst deze mini opmaken.

1 mascara:
Zoals je al in het 'beauty bummers' artikel kon lezen vind ik deze mascara niet zo'n hoogvlieger. Ik ga hem nog een week of 2 gebruiken en dan gaat hij de vuilbak in, op of niet.

Als laatste 1 haarproduct:
Het mini Biosilk serum heb ik al maanden en er is nog maar een kwart uit, ik gebruik hem dan ook niet vaak. Ik ga hem nu dus elke keer na het wassen in mijn haar proberen smeren tot het op is, daarna mag ik een nieuw (beter ruikend) serum kopen ;)

Zijn jullie nog dingen bewust aan het opmaken?

xoxo Tessa

9 opmerkingen:

BeautyLoves zei

Ik vind het toch nog altijd nuttig om producten ook echt op te maken. Dan zie je ook dat je dingen echt gebruikt. 5 producten zijn ook doenbaar, succes!

Lara zei

Douchegels, shampoo, zo van die dingen maak ik altijd op, make-up slmijt ik soms weg, zeker als ze raar begint te ruiken of er raar uitziet.

pimpernell zei

Die Biosilk maakt me zo nieuwsgierig, ik las er al veel goeie dingen over.

Ook de Rimmel lipgloss lijkt me mooi.

Eva M. zei

Ik ben altijd trots als ik producten heb op gemaakt :d

Katrien zei

succes ermee tes. Ik vin Biosilk ook een beetje goh niet mannelijk maar toch niet erg vrouwelijk ruiken.

Lotte zei

Leuk om te zien!
Op dit moment ben ik niet echt dingen bewust aan het opmaken, vorig jaar heb ik bijna het hele jaar telkens eerst iets ouds opgemaakt voordat ik iets nieuws mocht gebruiken (niet bij make-up trouwens, maar wel bij douchegel, bodybutter, shampoo, etc.) en uiteindelijk kreeg ik daar een beetje genoeg van dus nu doe ik dat even niet meer :)

Anoniem zei

waar heb je die mascara pulse perfection gekocht? k kan hem nergens vinden..

Tessa zei

@ anoniem, denk dat hij dan uit het assortiment is, ik had hem een paar maanden geleden uit een kortingsbak gevist.

Unknown zei

Ik ga eigenlijk nooit zo bewust aan het 'opmaken' lijkt me toch wel best een goed idee. Dus wie weet in de toekomst :)