dinsdag 13 maart 2012

Beauty miskoopjes

Mijn laatste beauty bummers artikel is al weer van maanden geleden, ik kom dan ook gelukkig niet vaak producten tegen die me echt teleurstellen. Ik heb er nu weer een aantal 'opgespaart' om in een artikel te bespreken.

1. Essence volumizing lash powder:
Ik wil hier zelfs niet te veel woorden aan vuil maken, het is gewoon troep. Buiten het geknoei met het poeder en het borsteltje doet het ook nog eens niks voor mijn wimpers. Ik vond het dus al weggegooid geld en ik kreeg doordat er altijd wel wat vezels in je ogen vallen ook nog 2 dagen een ontstoken oog er bij.

2. Make up for ever Smokey Lash mascara:
Eerlijk toegegeven: misschien beoordeel ik deze wel te streng omdat hij zo duur is (ongeveer 21 euro). Zoals je kan zien geeft hij wel best veel lengte en ik was er de eerste dag ook best tevreden van.

Helaas geeft hij geen volume of krul en dat hebben mijn wimpers nu eenmaal nodig, ze blijven met deze mascara stokstijf vooruit staan. Een wimperkruller is dan een tijdelijke oplossing voor s'ochtends maar tegen de middag zijn ze altijd al uitgezakt naar beneden. Voor mij is het dus een beetje een miskoop omdat hij duur is en niet geeft wat ik nodig heb maar mensen die alleen lengte eisen van hun mascara zullen hier vast wél blij mee zijn.

3. NYC 16h lipstain:
Geen miskoop te noemen omdat ik deze gekregen heb om te testen maar als ik hem gekocht zou hebben zou ik teleurgesteld zijn geweest, dus dat wil ik met jullie delen. Ik heb deze al een tijdje en wou hem telkens een nieuwe kans geven, helaas droogt hij de lippen verschrikkelijk uit en benadrukt het elk lijntje. Vooral als het product af begint te gaan heb je een heel lelijk vlekkerig resultaat waar je dan zonder te weten mee rondloopt.

4. Yves rocher vanille handcrème:
Ik ben normaal geen moeilijk mens qua handcrème, vind zelfs die van het Etos eigen merk fijn. Deze van Yves rocher hydrateert alleen wel heel kort, binnen de 20 minuten heb ik al weer droge handen. Ook steekt deze geur tegen, ik ben normaal fan van vanille in producten maar dit stinkt gewoon naar muffe kokos.

Zoals je kan zien heb ik maar 4 producten gevonden (op maaaanden tijd) die me echt tegen vielen dus dat valt reuze mee aangezien hoeveel beauty ik shop ;) Ik vind het vooral van de MUFE mascara heel zonde, ik heb al betere resultaten gehad met mascara's die een stuk goedkoper waren.

xoxo Tessa

6 opmerkingen:

Eva M. zei

het lash powder ziet er gewoon vreselijk uit, dat zou ik zelfs niet willen proberen. Jammer van de mascara, ik ben daar ook redelijk streng op altijd.

BeautyLoves zei

Dat Lash Powder zou ik ook niet gebruiken, veel te veel geknoei voor mijn goesting. En oh, die Smokey Lash... ik had er al zoveel goeds van gehoord en eigenlijk ben ik nu wel een beetje teleurgesteld. Maar goed dat ik hem nooit kocht, haha!

deijsprinses zei

Dat die lash powder niet ging werken, dat had ik al kunnen raden :p
Wel jammer natuurlijk.

Lotte zei

Dit soort blogs vind ik net zo handig als positieve reviews. Weet ik tenminste waar ik m'n geld niet aan uit hoef te geven;)

Pimpernell zei

Wat jammer van die handcreme want ik ben normaal gezien groot fan van die lijn van Yves Rocher. Nuja, weet ik tenminste dat ik die niet moet kopen :-)

Eva zei

Leuk dat je zo eerlijk je mening over producten durft zeggen. Ik kom hier zeker in de toekomst nog een kijkje nemen