donderdag 15 maart 2012

L'oreal caresse lipstick 'Innocent Pink'

Ik ben sowieso fan van lipsticks die aanvoelen en uitzien als een gloss, de nieuwe 'Caresse' lipsticks van L'oreal staken me dan ook al weken de ogen uit.

In het schap stonden hier in het Kruidvat geen testers, ik nam op de gok maar een lichtroze mee:
En al zeg ik het zelf: ik heb goed gekozen! Innocent Pink is een milky roze kleur, hij is ook weer niet te licht dus ik denk dat hij bij alle huidskleuren wel zal staan.

De intensiteit van dit soort lipsticks kun je meestal opbouwen en bij deze is dat ook wel het geval. Je kan hem in ieder geval gewoon zonder spiegel opsmeren als een lipbalm en toch een beetje een kleurtje op je lippen hebben:
Ik heb hem sinds ik hem heb bijna elke dag gebruikt, zo fijn vind ik dit product. Als er nog een mooi nude kleurtje was zou ik deze zeker ook kopen maar ik zag vooral roze tinten.

Er zijn 13 verschillende kleuren te koop dus voor ieder wat wils. Wel vind ik ze duur voor een drugstore lipstick.. ze zijn zo'n 14 euro, voor €3,50
meer heb je ook een Mac lipstick.

5 opmerkingen:

Eva M. zei

Mooie kleur ! Ik ga ook es zien in het kruidvat wat er te rapen valt ;-) ze zijn idd duur voor een drugstore lipstick maar goed, voor een keer kan het wel he.

Anoniem zei

dat is een mooie kleur zeg, wel duur jah :(

Melissa zei

Wauw ik vind het een geweldige kleur staat erg mooi!

Pimpernell zei

Ooh, waauw, die ziet er mooi uit! Ik lette er nog niet op of ze hier in Brugge al in het schap liggen maar ik neem zeker eens een kijkje!

Naomi zei

Ohhhh mooi hoor!