zaterdag 31 maart 2012

Spraytan

Vorige week heb ik iets experimenteel gedaan, voor mij althans want ik had nog nooit een spraytan behandeling meegemaakt. Meestal gebeurt een spraytan nog zoals op het linker plaatje hierboven, iemand spuit je dan handmatig bruin. Het nadeel hiervan is dat je ofwel naakt voor die persoon moet gaan staan ofwel met tanning lines rondloopt door je bikini aan te houden.

Ik heb gelukkig bij mij in de buurt een salon gevonden waar ze een apparaat gebruiken zoals op het rechter plaatje. Het is de bedoeling dat je in een machine stapt en een ingesproken stem geeft je de instructies.

Mijn gezicht een paar dagen na de spraytan, je moet wel denken dat ik normaal super wit ben:
Je kon kiezen tussen spraytan light,medium en dark trouwens, ik koos als bleekscheet natuurlijk voor light. Het resultaat was op mijn gezicht heel mooi egaal. Het nadeel wat ik al meteen op dag 1 zag: de spraytan pakt op mijn benen minder fel, ze waren mooi egaal en ook wel bruiner maar niet 'waaw'. Ook had ik op 1 arm nog een wit vlekje gespot, wie weet heb ik mijn armen niet goed gehouden? kan best.

Op mijn handen had het product dan weer wel heel goed gepakt, die zijn normaal super wit:
Het resultaat van de spraytan is helaas maar voor 1 week, de kleur gaat geleidelijk af en 'zonder te vlekken', ik zeg dit tussen haakjes omdat ik weldegelijk een paar vlekken had bij het afgaan maar dat is het risico bij mensen met een wat drogere huid (product gaat ophopen op droge plekken en in lijntjes.

Of ik het opnieuw zou laten doen? wie weet ooit maar voorlopig niet. Ik ben er de eerste dagen blij mee geweest maar ben na een week gewoon weer wit. Ik vind de behandeling dus te duur voor wat het is (€35).

xoxo Tessa

5 opmerkingen:

deijsprinses zei

Ik zou het wel eens overwegen voor mijn trouw ofzo later maar ik ben een bleekscheet en blijf er een ;)

BeautyLoves zei

Wel handig, zo'n cabine! Maar wel jammer dat het maar voor een week blijft, ik had gedacht dat zulke spraytans langer hielden. Nu ja, wel mooi voor een keertje!

Kaya zei

Het is idd leuk als je een speciaal feest hebt ofzo maar voor zo tussendoor vind ik het idd ook veel geld. Het resultaat vind ik trouwens wel mooi, ik vind nep-bruin bijna altijd lelijk. Ik smeer alleen mn benen in met zelfbruiner szomers omdat die anders bijna lichtgeven haha

Eva M. zei

Mooi resultaat maar idd een beetje te duur als het maar een weekje blijft.

Anoniem zei

mooi resultaat