woensdag 7 maart 2012

Mac Tendertone lipbalms

De Mac fans zaten hier al weer zo'n 4/5 jaar op te wachten, de terugkeer van de Tendertones! Deze Limited Edition lippenbalsems waren echt zeldzaam geworden en toen ik hoorde dat ze dit jaar tijdelijk terug uit zouden komen was ik vastbesloten er eentje te scoren.
Uiteindelijk zijn het er 2 geworden:Ik ben gegaan voor de gele (Tread gently) en de oranje (Purring), en eerlijk? ik twijfelde in de winkel om alle 4 de kleuren mee te nemen, zo leuk vind ik ze.
Laat ik beginnen met Purring:De oranje versie schrikt vast veel mensen af op het eerste zicht maar het blijven lippenbalsems, ze zijn dus niet heel gepigmenteerd en perfect draagbaar.
Je lippen krijgen een mooi glansje met een peachy glow en voelen perfect verzorgd aan:Hier smeerde ik hem snel met de vinger op maar je kan ook een lip kwastje gebruiken als je dat fijner vindt.

En dan mijn favoriet 'Tread gently', deze heb ik meteen vast gegrepen en de makeup artist duidelijk gemaakt dat hij zo eentje voor bij de kassa mocht leggen:
Uiteraard krijg je hier geen gele lippen van maar er zitten wel gele/gouden shimmers in, zo mooi!
Swatch waarop je de shimmers goed kan zien:
De make-up artist beschreef de geur van dit product als aardbei-kiwi en daar komt het ook behoorlijk bij in de buurt. Zoet en fruitig in ieder geval, geen artificieel muf luchtje.
Alsof ik ze nog niet genoeg de hemel in heb geprezen: er zit ook nog eens spf 12 in, super product voor de lente en zomer dus. Ooooh wat ben ik verliefd op deze lipbalms.

Kopen:
-Als je wel €15 over hebt voor een nieuwe (super goede) lippenbalsem
-Als je stiekem toch graag een lipbalm met spf wil voor wanneer het zonnetje begint te schijnen
-Als je niet graag lipgloss draagt door de plakkerigheid maar toch de mooie glans van een gloss wil

Skippen:
- Als je geen €15 over hebt voor een lipbalm
- Als je enkel gepigmenteerde dingen zoals lipstick draagt

En vergeet niet dat dit een Limited edition product is, ze zullen snel uitverkocht zijn. Klik *hier* om te kijken of er een Mac store of counter bij jou in de buurt ligt.

xoxo Tessa

7 opmerkingen:

Katrien zei

Jaloers!!!!!!!!!! Die zijn mooi vooral de geel-groene

Kaya zei

Leuk! Vooral de zonnefactor spreekt me wel aan

Eva M. zei

Ze zien er leuk uit maar ik zou er toch geen 15 euro voor over hebben. Ik heb zo een paar van die Sleek pout polish dinges en gebruik ze ook niet zo vaak.

Miss Happinez zei

Wauw, ziet er super mooi uit. Maar wel duur...

Eefje zei

Ik vind het voor Mac niet eens zo duur! Mensen geven ook 13 euro uit aan een Maybelline lipproduct maar mac klinkt dan weer zo duur voor sommigen ;-)

Tessa zei

Daar ben ik het zeker mee eens Eefje, ik vind Maybelline en L'oreal ook duur voor wat het is, voor een paar euro meer heb je vaak een Mac product.

deijsprinses zei

Fancy zeg! ;) Maar mij toch iets te duur.