zaterdag 17 maart 2012

Random nagelswatches


Mijn internet gaat zo verschrikkelijk traag vandaag dat het meer dan een uur geduurd heeft om dit klein artikeltje te maken en te uploaden, vandaar dat het wat later is en het artikel van morgen waarschijnlijk ook.

Ik laat jullie vandaag 2 random nagel producten zien die ik de afgelopen week getest heb.
Als eerst een rode crackle lak van P2:
Hoewel crackle toch al weer een beetje 'uit' is doe ik het toch nog af en toe op mijn teennagels. Maar no way in hell dat ik mijn tenen ga fotograferen dus voor de swatch heb ik dit lakje toch maar op mijn hand gedaan. Ik gebruikte als basis een zwarte nagellak en er over dus de shimmery rode crackle:
Ik moet zeggen dat hij mooi open kraakt, dat is bij de meeste goedkope crackles niet het geval.

Het volgende product viste ik uit een kortingsbak bij de Di. De prijs van de Impuls nagellak stickers is normaal 8,95 maar ik kocht ze dus voor 1 euro:
En laten we eerlijk zijn, dit product is helemaal geen 9 euro waard. Plak nagellak brengt moeilijk aan en het past nooit perfect mooi op je nagels. De kleur was op zich wel leuk maar de nagellak bleef maar 1 dag zonder chips zitten:
Die 1 euro die ik er voor betaalde was wel een goede deal want in het pakket zat ook nog een mini vijl en manicure stick, altijd handig:
Het enige wat ik niet begrijp is dat je nog voor 2 vingers een 'french manicure plak nagellak' setje erbij krijgt, alsof iemand 2 vingers gaat doen om het er dan weer af te halen...
xoxo Tessa

4 opmerkingen:

Kaya zei

Haha dat laatste is wel raar ja.
Misschien om te testen maar dan nog heb je er natuurlijk niks aan.
Ik vind die roze kleur wel mooi moet ik zeggen

deijsprinses zei

Ha, hoe vreemd!

Anoniem zei

hahaha wat lame dat laatste inderdaad

Eefje zei

Mooie vrouwelijke vingers en nagels heb je zeg, ideaal om te lakken.