vrijdag 27 juli 2012

Mac blush 'Peaches'Ik heb al zowat alles geprobeerd van visagistenmerk Mac maar de blushes blijven favoriet. Mac heeft gewoon zoveel keuze, niet alleen in kleuren maar ook in finishes.

Zo is het bijvoorbeeld niet altijd gemakkelijk om een compleet matte blush of bronzer te vinden bij Kruidvat, Etos.. Ik spot dan altijd wel een lichte shimmer of glans in de producten. Bij Mac heb je een groot aantal blushes die gewoon mat zijn.

Omdat ik alleen een shimmery perzik kleurige blush in mijn stash had besloot ik Peaches te proberen:
Ik stond in de winkel nog te twijfelen bij 'Melba', wat ook een hele mooie peachy kleur is. Maar de verkoopster bleef erbij dat Peaches mij het mooist zou staan. Ik besloot haar gewoon te vertrouwen en ik ben achteraf blij met de keuze!

Hij geeft je een lief peachy tintje en wanneer ik geen zin heb in het 'matte' effect doe ik er die dag gewoon een highlighter over, simpel.

Wanneer je hem swatcht zie je goed hoe mat deze blush is:

Aan Peaches heb ik echt een andere blush dan alle andere die ik al had, en dat is natuurlijk de bedoeling. Een blush van Mac kost 20 euro en ik snap dat sommige mensen dit duur vinden maar ze zijn het waard. Het is zelfs zo erg dat ik soms zin heb om al mijn andere blushes weg te gooien en enkel die van Mac te gebruiken..

xoxo Tessa

10 opmerkingen:

Anoniem zei

een hele mooie blush

Eefje zei

Ik begrijp je liefde voor de blushes van M.a.c. wat zijn ze toch fijn. Ook deze lijkt me erg mooi, staat je goed.

BeautyLoves zei

Naar deze heb ik ook al staan kijken, toch niet meegenomen. Erg mooi! Nu ja, ik heb natuurlijk wel genoeg andere blush om te gebruiken :D

Eva M. zei

Mooie kleur ! Ik gebruik het liefst peachy kleuren.

peggy timmermans zei

Ik heb deze ook! Heel mooi, en past ook bij heel veel make-up vind ik!

Paulina Mo, lilbitsofchic.com zei

such a pretty glow, I have one similar and I love it!
~Pau
www.lilbitsofchic.com

Kaya zei

Ik vind deze erg mooi! Ik heb er nog geen van MAC maar wil er wel eentje gaan proberen.

Littlefashiolista zei

wauw erg mooi!

Kim zei

ik tijwfel al heel lang of ik deze wel of niet wil halen, ik heb melba wel, maar deze vind ik ook erg mooi, lastig lastig haha

Amanda zei

Wat een mooierd!