maandag 9 juli 2012

Shoplog


Ik wou eerst deze shoplog samen met mijn verjaardagscadeau's in 1 artikel zetten maar dat zou toch een beetje veel worden denk ik. Normaal krijg ik van iedereen cadeaubon's (ook leuk) maar dit jaar heb ik veel leuke cadeau's gehad, die ga ik dus aan het eind van de week in een apart artikel laten zien.

Goed, de shoplog dus!

Bij The Body Shop is er in de zomer altijd veel sale, ik heb me dus nog ingehouden met mijn aankoopjes. Ik ben dol op hun Pink Grapefruit geur, de bodybutter had ik thuis nog liggen dus nu heb ik ook een mega grote showergel gekocht en een mini scrub:

Bij Sephora kijk ik ook graag tussen de sale items, ook hier heb ik me braafjes ingehouden. De 3 gekleurde bolletjes zijn mini's van de Sephora douchegels, super handig als je ze eens wil testen of om cadeau te geven. Voor de rest kocht ik nog een setje van Lancome en ik kreeg er een staaltje van de nieuwe Mango parfum bij.

Dit zit er in het Lancôme setje:
- Fullsize Hypnose mascara
- 5ml potje oogcrème
- 30ml flesje oogmake-up remover

De mascara alleen is normaal al bijna 30 euro en ik betaalde zo'n 20 euro voor dit setje, een goede deal dus.

Jullie konden een tijdje geleden al lezen dat ik graag zelf Gellac wou leren aanbrengen en bij deze heb ik alvast de lamp en basecoat aangeschaft. De topcoat en een kleurtje moet ik nog ontvangen. Ik ben razend benieuwd of dit makkelijk werkt en of het ook daadwerkelijk zo goed blijft zitten.

Bij H&M nam ik voor een paar euro een manicure setje mee, altijd handig.
 3 veren kettingen:

Naar het ondergoed van Sloggi was ik al een tijdje benieuwd, dit zijn die naadloze hipsters en strings die je nergens door zou zien.

Vooral een beauty shoplog weer deze keer! Als je goed zoekt kun je daar in de sale ook veel mee uitsparen, kijk maar naar de XL douchegel van TBS die normaal 15 euro kost en nu 9 euro.

xoxo Tessa

8 opmerkingen:

Eva M. zei

Leuk geshopt weer ! Het sloggi ondergoed lijkt me wel handig zo !

Katrien zei

leuk geshopt en gefeliciteerd met je verjaardag nog! Ben nieuwsgierig naar wat je allemaal hebt gekregen

Deb zei

Mooie items heb je geshopt! De Lancôme Hypnôse mascara is ook mijn favoriete mascara! Ik ben benieuwd naar de douchegel mini's van Sephora!

MissEvie.nl zei

Leuke shoplog en gefeliciteerd! :-)

Liesbeth (candyandtreats) zei

Leuke items! Hele mooie kettingen, echt mij ding ook :) Ben al benieuwd naar je verjaardagskado's!

Vind je logo ook nog steeds zoooo leuk he :)

<3

Kaya zei

Happy Birthday!
Ik vind die sloggi broekjes er wel leuk uitzien, ben ik wel benieuwd naar.

W.N.I.S. zei

Mooie spulletjes! Dat setje van Lancome heb je echt goed gescoord, wauw! Die mascara lijkt me ook erg fijn, is hij dat ook?

Linda zei

leuke spulletjes heb je geshopt. ik ben ook erg benieuwd naar de Shellac, als het goed blijft zitten dan ga ik die spulletjes ook kopen.