maandag 27 augustus 2012

Mijn Lush stash

Oops deze eerste foto staat al maanden op mijn camera, sommige dingen zijn ondertussen dus al lang op gegaan en er zijn ook dingen bijgekomen.

Anyways, klaar voor een lang artikel met veel foto's? Ik heb namelijk AL mijn Lush goodies op foto gezet. Wanneer iets nog ingepakt zat in zo'n geel zakje heb ik er telkens een foto bijgezet van hoe de inhoud er uit ziet. Ik zal er ook proberen bijzetten wat Limited Edition (LE) is zodat jullie weten wat in het vaste assortiment zit en wat niet.

 Ik begin met body lotion, Vanilla Dee-Lite:
Ik kocht deze met kerst maar volgens de website is deze nog altijd te krijgen bij Lush. De geur is een aparte vanille geur, je moet er van houden. Ik vind hem best lekker en de bodylotion doet zijn werk goed. Ik moet deze wel op gaan maken want hij vervalt in januari.

Dan de body lotions in vaste vorm, dit is alles wat er over blijft van mijn Each peach massage bar:
Deze bars smelten door de warmte van je handen waardoor er body lotion vrij komt, fijn spul.
Each Peach ruikt fruitig en een beetje citrusachtig.

Een van de best verkochte massagebars van Lush is de 'Soft coeur':
Dit hartje heeft letterlijk een hart van chocolade! Yummy..

Mijn laatste massagebar is een Limited Edition, 'Heavanilli':
Ook deze kocht ik met kerst dus ga deze maar beginnen gebruiken zodra mijn Each peach bar op is.

Dan de vaste zeepjes:
Ik heb nog maar 2 zeepjes van de kerstcollectie over en dat zijn Snowglobe en Angels delight, ze zitten nog netjes ingepakt. Het zijn heerlijk frisse zeepjes en wie weet komen deze met kerst weer uit

Nog een LE zeepje, 'Summer pudding':
Deze zeep heeft zoals je kan zien scrubdeeltjes aan de zijkant, een 2 in 1 product! De blok ruikt naar kersen.

En dan heb ik nog een klein stukje 'Unlucky for dirt' zeep:
Deze zat in een setje wat ik ooit kocht en vind ik persoonlijk niet zo lekker (ruikt naar ontsmettingsmiddel). Ik zal hem wel opgebruiken als handzeepje ofzo.

De enige douchegel die ik van Lush heb, Snow Fairy:
1 van de 2 flesjes staat op dit moment in mijn douche, de andere is een backup want ook dit is zo'n LE product uit de kerstcollectie. Snow fairy komt gelukkig bijna elke kerst terug dus geen nood. Klik *hier* voor mijn review van dit product.

Dan heb ik nog 2 Shower Jelly's, Whoosh staat momenteel ook in mijn douche:
De jelly's knip ik persoonlijk altijd in pak-klare stukjes omdat ze anders letterlijk je douche rond glibberen. Whoosh ruikt naar citroen/limoen.

Sweetie pie jelly:
Deze paarse jelly ruikt naar bessen. Ik kreeg deze pot ooit gratis toen ik voor een groot bedrag kocht bij Lush.

Ik heb ook 2 shampoo's van Lush:
Cynthia Sylvia stout zou naar citroen en cognac moeten ruiken maar ik ruik er zelf eerder een cola geur in. Het is een basic maar absoluut geen slechte shampoo, en Lush is heel natuurlijk dus mijn vader gebruikt bijna niks anders meer (gevoelige hoofdhuid).

De Daddy o shampoo is speciaal voor mensen met blond geverfd haar/highlights:
Paars neutraliseert geel dus als je als blondine wel eens een oppepper voor je kleur wil gebruiken kun je hier af en toe je haar mee wassen. Ik gebruik deze echt maar 1x in de maand ofzo (vind het gedacht van zo'n fel paarse shampoo een beetje eng) en hij is best fijn maar niks speciaals naar mijn mening.

Token for the forest gods:
Dit zijn van die stoom tabletjes die je in een kom heet water kan gooien om er dan met je gezicht boven te gaan hangen.  Ik heb zelf een goede huid dus ik doe dit niet vaak maar Lush heeft bijvoorbeeld ook tabletjes speciaal voor mensen met acné.

Australian igloo sugar scrub:
Deze witte sugar scrub is een limited edition maar de groene versie ligt wel nog gewoon in de Lush stores. Ik heb zo al eens eentje opgemaakt en ik weet niet of ik wel zo'n fan ben. Ze scrubben wel lekker hard maar ze gaan heel snel op omdat ze uit elkaar vallen van de hitte in je douche.

Candy mountain bubble bar:
Weer een LE product maar gelukkig heeft Lush genoeg leuke bubble bars in het vaste assortiment.
Mijn aanraders? Creamy candy en The comforter.

Over Creamy candy gesproken:
Ik heb hier de helft van opgebruikt in een voetbadje en deze andere helft wil ik in mijn auto hangen in het organza zakje. Zo heb ik mijn favoriete Lush geur altijd bij me onderweg ;-) 

Lemony Flutter:
Nog een bestseller van Lush, dit is hun nagelriemcrème. Ik gebruik dit product ook op droge plekjes als de ellebogen, anders krijg je hem ook nooit op voor de vervaldatum.

En dan heb ik ook nog een mini lemony flutter maar die heb ik aan mijn moeder gegeven:

nog een handproduct wat ik nog ingepakt heb liggen, het Tiny hands serum:
Ik heb deze wel eens geprobeerd bij een vriendin en dit is heel fijn om op je nachtkastje te leggen. Het werkt hetzelfde als bij de massagebars, de warmte van je handen laat de oliën smelten.

Het laatste hand product is eigenlijk ook van mijn moeder, 'Putty for your hands:'
Zij heeft in de winter altijd last van droge en pijnlijke handen, met deze 'putty' kun je een prakje maken wat je handen lekker zacht maakt. Mijn moeder's favoriete Lush product for sure.

Het viel me tijdens het maken van de foto's al op dat ik maar 1 gezichtsproduct heb van Lush:
Ultra bland gebruik ik om mijn gezicht mee te reinigen in de douche. Het werkt top maar is heel vettig dus ik gebruik hem echt alleen in de douche zodat ik het gemakkelijk af kan spoelen.

En we zijn al weer bij het laatste item, de Bubblegum lipscrub:
Deze gaat in de winter weer in mijn everyday bakje komen te staan. Ik scrub dan elke ochtend mijn lippen, daarna brengt lipstick veel smoother aan.

Pfoe, ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden want het heeft bijna 2 uur van mijn zondagochtend in beslag genomen :)

xoxo Tessa

4 opmerkingen:

Saskia zei

wat een uitgebreid artikel! fijn :)

lush <3

Katrien zei

Heerlijk lange post en mooie lush spulletjes

Eva M. zei

Mooie stash ! Ik begin meer en meer Lush fan te worden dus de mijne wordt gestaag groter :d !

Kashmira zei

Nice stash!! Ik wil ook nog heel graag zo'n Jelly proberen!