woensdag 21 november 2012

Beauty bummers

Omdat ik weet dat jullie ook altijd benieuwd zijn naar welke producten ik minder goed vind, vandaag nog eens een beauty bummers artikel.

De eerste bummer heb ik niet zelf gekocht, de 'Fashion' shampoo van de Action:
Hij stond ineens in de douche (gekocht door mijn moeder) en zonder te weten waarvan hij kwam besloot ik hem gewoon te proberen. Ik kwam er al snel achter dat dit iets verschrikkelijks was want het maakte mijn haar maar niet schoon. Ik moest hier 2 à 3 keer mee wassen en dat terwijl ik niet eens snel vet haar heb. Op de koop toe vind ik hem naar zwembad ruiken, echt heel vreemd maar die link leg ik meteen als ik hier aan ruik. Echt, ookal is het cheap, verspil hier je geld niet aan.

Dan de watjes van het Kruidvat eigenmerk:
Ik ben hier niet zo negatief over als bij het vorige product maar ik vind ze toch niet heel fijn. Deze watjes zijn verschrikkelijk dun dus als je vloeibare producten als nagellak remover gebruikt zijn ze meteen kleddernat. Natuurlijk kun je ze niet met duurdere watjes als die van Demak'up vergelijken maar de watjes van de Action zijn ook goedkoop en die vind ik stiekem beter (iets dikker) als deze van Kruidvat.

Als 3de aan de beurt is de 'Super liner' van L'oreal:
Ik weet dat dit voor veel mensen een holy grail is en langs de ene kant begrijp ik dit wel maar langs de andere kant weer niet. Hij heeft me net iets te veel nadelen..

Ik ben ook voorstander van de vilten applicators en ook deze van L'oreal brengt best fijn aan. Mijn probleem met dit product is dat je veel te vaak terug in het potje moet dippen. 2 à 3 keer dippen per oog om een volle zwarte lijn te krijgen, daar heb ik de tijd niet voor in de ochtend. En wanneer ik doorheen de dag per ongeluk door mijn ogen wrijf heb ik zwart aan mijn handen hangen, echt goed blijven zitten doet hij dus ook al niet. Daarnaast gaat hij naar het schijnt dan ook heel snel op en dat geloof ik meteen. Kortom: Voor dezelfde prijs kun je wat mij betreft beter investeren in de pen eyeliner van Maybelline, daar heb ik meer als een half jaar mee gedaan.

Als laatst aan de beurt is de Lancôme Hypnose mascara:
Again, geen slecht product maar zijn prijs niet waard naar mijn mening. Hij heeft een ouderwetse aplicator en separeert mijn wimpers niet geweldig zoals je kan zien. Qua lengte en volume ken ik ook drugstore mascara's die het beter doen. Nee, deze koop ik niet snel opnieuw.

xoxo Tessa

2 opmerkingen:

Eefje zei

Haha die action shampoo is echt een drama, klopt

Valley Doll zei

Die action shampoo staat hier thuis ook, ik vermoed dat mn moeder hem heeft meegebracht, zal hem zeker niet gebruiken nu.