woensdag 7 november 2012

WishlistHet is best lang geleden dat ik nog een wishlist gepost heb, waarschijnlijk omdat ik behoorlijk veel geshopt heb de laatste maanden (jullie hebben nog een shoplog te goed, die komt binnen een paar dagen online). Er staan dan ook niet heel veel dingen meer op mijn verlanglijstje.

Wel zou ik graag nog een perfect zittende jeans erbij hebben. Ik sport sinds een tijd terug wekelijks en ondanks dat ik niet echt van gewicht ben veranderd merk ik toch aan sommige broeken dat mijn lichaam iets veranderd is.
Ik denk er dan ook over na om me bij Levi's een Curve ID jeans te laten aanmeten. Deze broeken zouden rekening houden met proporties (voor elke bodytype bestaat een ander model). Afhankelijk van de kleur en het model ben je dan wel tussen de 80 en 120 euro kwijt maar als ik er de perfecte jeans tegenkom is het me dat zeker waard. We shall see!

Ook ben ik nog op zoek naar een leuke trui met kruis, heb sowieso weinig warms in de kast hangen en dat zullen we binnenkort wel nodig gaan hebben:
Ik ben alles behalve gelovig maar soms moet je gewoon met de trend mee ;) Ik heb er al een paar gepast maar die waren het telkens net niet, ben benieuwd of ik nog een leuke tegenkom.

Qua beauty aankopen heb ik natuurlijk niks 'nodig' maar heb mijn oog wel al een tijdje op de MSF's van Mac. En ik als highlight lover (gebruik het elke dag) heb momenteel maar 1 highlighter in huis, ongelofelijk eigenlijk!


Zoals jullie al konden zien in het laatste opgemaakt artikel heb ik bijna al mijn lipgloss weggegooid. Ik kan niet genoeg stressen over hoe belangrijk het is je vloeibare producten (mascara,lipgloss) niet te lang te gebruiken I.V.M. hygiƫne. Vandaar dat ik van mezelf een nieuwe roze lipgloss mag aanschaffen, mijn voorkeur gaat uit naar een Cremesheenglass van Mac.

Ook op mijn wishlist staat een donkere gel lak. Lincoln Park After Dark van OPI vind ik super maar de gel lakjes van O.P.I. zijn hier helaas niet zo gemakkelijk te vinden:

Als laatst de wattenschijfjes houder van de Action, ik vergeet deze steeds te zoeken! Het lijkt me zo iets handigs want ik gooi mijn pakjes watjes altijd gewoon ergens neer.


Al bij al nog maar een kleine wishlist he?

xoxo Tessa

6 opmerkingen:

Valley Doll zei

Ach valt wel mee ;-) ! Ik sport de laatste maanden ook veel vaker en ben niet verdikt maar mijn lichaam is toch aan het veranderen, meer spieren zeker ?

Anoniem zei

Wat een leuke wishlist!
Ik wil zelf nog een perfecte foundation!

Tessa zei

Ja Valley idd, vet zet zich om in spier. Dus ik ben ook niet afgevallen maar mijn broeken zitten toch losser omdat ik strakker ben geworden.

BeautyLoves zei

Ik heb zelf zo een Curve ID gekocht en hij zit inderdaad erg prettig. Mocht je in Maasmechelen Village geraken, ze hebben er ook een Levi's, misschien betaal je dan iets minder voor je jeans?

Jolet zei

Leuke wishlist! Ik zou graag het perfecte huidje willen, maar dat is iets te veel gevraagd geloof ik..

Peggy Timmermans Visagie zei

Leuke wishlist! De trui is erg mooi!