zondag 25 november 2012

Mini shoplog


Ik weet nog goed dat ik aan het begin van mijn blog wel vaker 'mini shoplogs' deed. Een shoplog met alleen een paar dingetjes die ik van het Kruidvat ofzo meenam na school. Waar is de tijd.. ondertussen werk ik al meer dan een jaar fulltime en als ik ga shoppen is het meestal ook in een keer in een grote stad, met veel winkels. Vandaag heb ik nog eens een kleinere shoplog met voornamelijk beauty spulletjes, zoals in the good old days.

Eerst een paar Lush aankoopjes:
Ik nam alvast een backup van de Snowfairy douchegel mee omdat ik dit kerst Limited Edition product anders het hele jaar ga moeten missen (heb pas een flesje opgemaakt). Het ingepakte zeepje is een stuk Honey I washed the kids, een zeep die al jaren op mijn verlanglijst staat om te proberen. Ik kreeg er nog een sample van de Ocean Salt scrub bij, altijd leuk.

Ik nam bij Kruidvat de 'highlight pen' van Catrice mee:
Ik kan je nu al zeggen dat dit een dikke miskoop is. Erger nog, het is gewoon geen highlighter en Catrice zou de benaming van dit pennetje wel eens mogen veranderen. Een highlighter pen hoort licht te zijn met reflecterende deeltjes er in, ik graaide dus zomaar eentje uit de rek. Toen ik de pen thuis open deed bleek het gewoon een super donkere concealer te zijn :( Beetje een fail dus dit product..

Nog 2 Kruidvat goodies:
De shower & Shave douchegel van Nivea heb ik zeker al 5x opgemaakt. Ik scheer me hier altijd mee in de douche, stukken fijner en beter ruikend dan scheercrème of iets dergelijks. Het flesje van Inecto is een body oil, fijn om in huis te hebben als je net zoals mij die-hard droge benen krijgt in de winter.

Als laatst nam ik nog 1 los truitje met skull op mee bij Zara:
Ik heb veel lente en zomer kleding maar dingen met lange mauwen koop ik om de een of andere reden minder graag. Tja het zal nu toch moeten!

xoxo Tessa

3 opmerkingen:

Kaya zei

Wat stom van die pen van Catrice zeg!
Leuke top!

Kiss and Make-up zei

Mooie buit :-) Ik ben dol op de geur van Snow Fairy!

Saskia zei

daar zitten vele leuke spulletjes tussen.

ja, eens moet je toch dingen met lange mouwen aandoen ;) hihi

jammer van de catrice miskoop!

^^