donderdag 1 november 2012

Jewel Clean

Het product wat ik jullie vandaag laat zien zag ik zelf een half jaar geleden bij sieraden winkel Bijoux Brigitte. Ik zag de verkoopster ineens een potje pakken, oorbellen er in gooien en na een minuutje terug er uit halen. Nu ik zelf met een aantal ringen en oorbellen zat die verkleurd waren ben ik zelf ook maar op zoek gegaan naar zo'n magisch potje.

 Het heet Jewel Clean en is te koop bij V&D. Wanneer je de verpakking open doet zie je meteen een spons en een borsteltje:

Er onder zit het daadwerkelijke potje met vloeistof, je moet er eerst een plastic folietje af halen:

Hoe werkt het? Je haalt het 'mandje' er uit en gooit je sieraad er in en laat het terug zakken:

Na zo'n 2 minuten mag je het mandje er uit halen en de inhoud afspoelen onder de kraan. Mijn vreselijk verkleurde ring (die ik eigenlijk wou weggooien) zag er inderdaad weer als nieuw uit:
Je kan nog wat naborstellen met het bijgeleverde borsteltje als dat nodig is maar bij mij was alles meteen schoon. Voor zo'n 9 euro vind ik dit dus een leuk potje om in huis te hebben. Je juwelen worden niet alleen terug mooi maar ze worden ook eens ontsmet.

xoxo Tessa

3 opmerkingen:

BeautyLoves zei

Ik heb er zo eentje voor mijn zilveren juwelen, dat helpt dus echt heel goed hè! Ik doe het zo om de twee maanden eens, denk ik en dan zie je de juwelen echt opleven.

Anoniem zei

super handige tip dankje

Katrien zei

Prachtig resultaat!!!