maandag 5 november 2012

Colgate Max White One

Een week geleden kreeg ik ineens een zwaar pakket met de post, het was een pers pakket van Colgate. Toen ik het pakket opende zag ik een grote stevige witte doos, leuk want die kan ik altijd nog hergebruiken!

Bij het openen van de doos zag ik meteen een lief post-itje, altijd leuk zo'n persoonlijke touch:

Ik dacht nog 'hoe kan die doos zo zwaar zijn' maar er zat meer in dan hun nieuwste tandpasta!
Dit zat er allemaal in:

*Max White One tandpasta
*Max White One mondwater
*Max White One tandenborstel
*Een pocket spiegeltje
*Een agenda/notitieboekje + pen
*Rode clutch
Waaw echt een super leuk perspakket. Het notitieboekje kan ik altijd gebruiken voor mijn werk en de clutch lijkt me heel handig om je tandenborstel en tandpasta mee te vervoeren als je ergens blijft slapen. Jaja er is over nagedacht bij Colgate.

Natuurlijk gaat het vooral om de nieuwe producten en die heb ik dan ook al even voor jullie getest:
Ik poets zelf elektrisch thuis dus de tandenborstel hou ik voor op verplaatsing, hij ziet er gewoon prima uit. Mondwater gebruik ik zelf niet vaak, ik ben een tanden-poets junky (3 x per dag als het even kan) + ik heb de hele dag kauwgom in mijn mond dus vond het altijd overbodig. Nu ben ik deze Max White One een weekje aan het gebruiken en moet toegeven dat ik het toch wel erg prettig vind.

De tandpasta zelf is blauw en heeft ook absoluut mijn goedkeuring. Ik hou niet van straffe/pittige mint smaken dus ik ben altijd een beetje bang van nieuwe tandpasta's. Maar deze heeft ongeveer de spearmint smaak, zoals mijn favoriete kauwgoms.
De tandpasta beloofd ook een whitening effect maar jullie weten ondertussen allemaal hoe ik daar over denk (wil je echt veel wittere tanden? laat ze dan bleken). Wel koop ik zelf ook altijd whitening tandpasta's omdat ik er weldegelijk in geloof dat ze de witheid beter kunnen helpen behouden. Yup, ik zou deze producten zeker nog opnieuw durven kopen en ben hartstikke blij met dit pakket, thanks Colgate.Ik zet de prijzen nog even voor je op een rijtje:
Tandpasta:        €3,99
Mondwater:      €6,49
Tandenborstel:  €3,79

xoxo Tessa

3 opmerkingen:

NailGloss zei

Ik heb het perspakket ook gekregen;)

katrien zei

Dat is nog eens een leuk pakket om te krijgen, zeker met de extra dingetjes erbij.

Unknown zei

Het resultaat ziet er echt mooi uit !