maandag 24 maart 2014

Wishlist of the moment


Oh yeah het is weer zover, madame heeft weer een oplopende wishlist. Komt van 1,5 maand beauty no-buyen zeker ;-)

Middenin mijn no-buy kwam The Body Shop ineens uit met een Blueberry lijn! Alsof ze het deden om me te pesten, berry-geuren zijn namelijk een van mijn favorieten in beauty producten. De scrub ziet er uit om op te eten en naar de douchegel ben ik ook ontzettend benieuwd.

Om in de categorie van de geuren te blijven, DKNY komt in april uit met een body spray van hun bekende appeltjesgeur. Ik heb er persoonlijk geen problemen mee om de gewone parfum ook over heel mijn lichaam te sprayen maar deze 'Be Delicious Skin' zou dus ook nog eens verzorgende bestanddelen bevatten, klinkt goed.


Het volgende product staat al jaren op mijn wishlist maar nu mijn ouwe trouwe wenkbrauw potloodje op begint te geraken en uit het assortiment is gehaald is de tijd eindelijk aangebroken. Anastasia is hét brow-merk bij uitstek dus ik zit er al een tijdje aan te denken om terug over te schakelen op poeder.


 Mijn EOS lippenbalsem in 'Blueberry' is zo handig in gebruik dat ik er nog wel eentje zou willen voor thuis (die wat ik nu heb zit in mijn handtas). Ik twijfel tussen de 'Summer fruits' en deze 'Honeysuckle':

In Azië zijn de zwarte gezichtsmaskers al jaren een hit en je kan ze dan ook goedkoop op ebay bestellen. Gewone neusstrips werken bijvoorbeeld niet voor mij, heb al alle methodes geprobeerd. Toch maar eens zo'n zwart masker bestellen binnenkort?


Qua kleding zit ik mentaal uiteraard al in lente-modus, al wil het weer me daar nog niet in volgen. Op de H&M webshop zag ik dit schattige topje met ruffels, helemaal mijn ding en het liefst koop ik deze in meerdere kleuren. Wat een mooie basic!
Ook op de wishlist: een simpele zwarte strapless maxi jurk. Deze is van Boohoo: 

En toen ik toch op Boohoo.com was aan het snuffelen zag ik ook nog deze kleurrijke maxi dress. Deze trend kan voor the tall chicks onder ons niet lang genoeg duren, flatteert altijd.


xoxo Tessa

6 opmerkingen:

Svenja zei

Leuke items staan er op je wishlist! De lijn van TBS lijkt me ook heeeerlijk <3

Unknown zei

Leuke wishlist! Ik ben ook benieuwd naar dat zwarte gezichtsmasker uit Azië.

Saskia zei

Zalige kleedjes!!! en naar zo'n masker ben ik ook wel benieuwd

Chinouk | Graceful Glow zei

Leuk! Ik wil een maxi skirt :D

Unknown zei

EOS staat ook op mijn wishlist!

Anoniem zei

Leuke wishlist :-) !
Ik moet voor de lente vooral wat hippe tshirts kopen, heb ik echt niet liggen.