vrijdag 30 mei 2014

Real Techniques Setting Brush


Ik kocht onlangs mijn 2de Real Techniques kwast en ik ben helemaal om. De 'blush brush' heb ik alweer bijna een jaar ondertussen en die gebruik ik dagelijks. Nu mijn setting brush van de Hema stukging had ik een goede reden om weer eens bij Boozyshop te bestellen.

Goed, de 'Setting Brush' dus. Op de achterkant van het doosje staat waarvoor je hem allemaal kan gebruiken. Het setten en highlighten van kleine oppervlakken omschrijft het het best.

Om highlighter mee aan te brengen is hij inderdaad ook zeer fijn maar ik kocht hem dus om concealer mee te setten onder mijn ogen. Concealer wat je 'set' met poeder blijft dubbel zo lang zitten (foundation trouwens ook maar dat draag ik niet).

De kwast is opnieuw (zoals verwacht) super zacht en dus ideaal om onder de ogen te gebruiken. Ik wou echt dat er meer keuze was, ik zou serieus overwegen om mijn hele brush collectie te vervangen door Real Techniques! De prijs valt ook reuze mee, voor deze setting brush betaal je +- 9 euro.

xoxo Tessa

6 opmerkingen:

saarenzo zei

Klinkt goed! Ik heb zelf nog geen kwasten van Real Techiques, maar hoor er veel goeds over.

Loïs zei

Lijkt me heel fijn

BeautyLife zei

Het lijkt me een hele fijne kwast! Ik heb zelf nog geen kwasten van dit merk maar ze lijken me echt super goed! X

xxx zei

Lijkt me super fijn! Ik heb zelf een kwasten set van coastal scents, maar ik moet eigenlijk ook nog een kwast voor het setten van mijn concealer... Goede tip!

Ine zei

Ik wil zelf graag Real Techniques proberen! Moet ik echt eens doen!

Mrs. Chocolate zei

Ziet er goed uit, lijkt me een fijne kwast!