zondag 18 oktober 2009

Babyliss ST86E styler

Yup, ik heb me een nieuwe stijltang aangeschaft. Ik besefte me onlangs dat ik mijn vorige stijltang al bijna 3 jaar heb, niet dat dat erg is maar zo goed was hij nu ook weer niet en ik had er ook maar €35 voor betaald dus ik vond dat ik wel weer een nieuwe mocht bestellen.

& dit is hem geworden: de Babyliss ST86E styler

ik wist totaal niet welke ik moest kopen dus ik heb gewoon een besteld bij mn papa in de winkel (computer & elektrozaak, handig). Het merk maakte me totaal niks uit als hij maar regelbaar was in hitte en dunne platen had.
Misschien herhinneren jullie je nog mijn post over de Chi tang waarin ik zei dat die mijn haren gewoon kapot maakte! ik heb heel dun haar en de chi was gewoon te heet voor mijn haar en je kan de temperatuur niet veranderen.


Ik heb deze babyliss stijltang nu een week uitgeprobeerd en hij is perfect voor mij! ik heb opzich redelijk stijl haar, alleen een beetje slag en ze durven wel eens naar alle kanten springen omdat ik veel laagjes in mijn haar heb, dus sorry ik kan geen garantie geven dat hij super werkt tegen krullen. Ik merk dat als ik een plukje stijl (zie foto hierboven) dat ze mooi glad en shiny worden, ik was zelfs vergeten een heat protector in mijn haar te spuiten en toch had ik geen kapot haar :)

Met andere woorden ik ben heel tevreden over deze stijltang. Hij kost rond de €50 en is regelbaar van 130 tot 230 °C. Je kan hem vast ook ergens online kopen.

enige -punt wat ik kan bedenken: het snoer mocht wel iets langer, maar dat probleem hebben veel haartangen.

xoxo Tessa

3 opmerkingen:

katrien zei

ziet er goed uit , mooie haarkleur heb je ook. Van jezelf of geverft?

Anne zei

Inderdaad, mooie haarkleur! Je bent getagged..;)

Anoniem zei

ik zoek nog een nieuwe misschien pak ik ook deze xxx