dinsdag 6 oktober 2009

Nieuwe favo bodybutter?

Hmz mijn school week is weer begonnen dus verwacht je maar aan korte updates maar ik doe mn best om toch elke dag iets te posten.

Anyways -> ik wil jullie vandaag iets vertellen over de favoriete bodybutter van mijn moeder: de Moringa body butter van The body shop.

Ik had nog nooit van de naam Moringa gehoord maar op het doosje staan bloemetjes dus ik ga er vanuit dat ik de geur het best kan beschrijven als een bloemetjesgeur :p

Mijn moeder is gek op de bodybutters van The body shop en ik denk dat ze al bijna elke geur heeft gehad en deze was me eigenlijk nooit opgevallen omdat ik geen 'waaw gevoel' had wanneer ik aan het doosje rook. Maarr.. ik heb me er nu al 2 keer op betrapt dat ik aan mijn moeder vroeg welke parfum ze op had terwijl ze gewoon deze bodybutter ophad! je moet absoluut GEEN parfum gebruiken in combinatie met deze bodybutter want dan ben je een wandelende geurbom.

Ik smeer er zelf mijn benen en armen mee in als ik uit de douche kom dan blijf je hem toch een hele tijd ruiken. Nu we hem samen gebruiken gaat hij helaas wel snel op :)


Ze zijn wel redelijk prijzig, ik geloof dat je €15 betaald voor een fullsize pot.

xoxo Tessa

2 opmerkingen:

Laura zei

Ja, deze ruikt zo lekker! Ik vind hem fijn. Ik heb alleen een mini ervan en ook de scrub in mini-uitvoering. De scrub is ook mega-fijn! Die ga ik binnenkort weer kopen!

Danique zei

Ik had daar de douchegel van, zo lekkere geur!