maandag 5 oktober 2009

Pantene haarmasker

Misschien hadden jullie het al gelezen, misschien nog niet maar ik heb dus sinds kort een nieuw haarmasker in gebruik. Voor informatie: Ik verf mijn haar al van 14/15 jaar denk ik, ik begon met een paar highlights en zo werden het er steeds meer. Ik ben van nature brunette en iedereen weet dat je haar blonderen niks goeds doet voor je haar. Ik ga dan ook proberen om meer bruine schakeringen in mijn haar te laten verven, ik zeg proberen omdat ik deze maand ook bruin erdoor had maar daar is al bijna niks van overgebleven door het wassen.

Maar in tussentijd werd mijn haar wel redelijk droog van het blonderen en de puntjes zagen er ontdanks ze bij te knippen niet meer gezond uit vandaar dat ik het masker gekocht heb. Helaas ben ik niet zo slim geweest om een 'voor-foto' te maken maar zo ziet mn haar er uit na 2 behandelingen met het masker:

Het is nog niet perfect hersteld maar ik weet ook niet of ik dat mag verwachten, het ziet er in ieder geval wel gezond uit en het voelt zacht aan.

Een haarmasker gebruik je best maar 1 keer in de week (in plaats van je conditioner doe je er dan een maskertje in). Dit masker heeft echt een typische shampoo-geur en dus geen extra toegevoeld lekker geurtje ofzo dat is wel jammer. Voor 4 à 5 euro heb je deze grote pot vzn 200ml bij het kruidvat:xoxo Tessa

1 opmerking:

Anoniem zei

hahaha jouw kat ruled! :P
Ik vind pantènespul altijd wel lekker ruiken eig :) hopelijk helpt het je haar!