donderdag 22 oktober 2009

Lekker ruikende producten

Vandaag post ik weer een van mijn geniale bedenksels van in de bus (ik zit door de week in totaal ongeveer 2,5 uur per dag in de bus van en naar school).

Ik ga het hebben over beauty producten met een lekkere geur, en dan niet de overduidelijke dingen die altijd lekker ruiken zoals parfum of bodylotion.


1. Nivea Diamond Gloss spray: het is een spray die je haar meer glans zou geven, over de werking hiervan heb ik mijn bedenkingen maar ik gebruik hem toch want ik vind hem lekker ruiken naar bloemetjes :)

2. Leave in conditioner van inecto: ok alle dingen van inecto ruiken lekker naar cocos maar ik heb momenteel alleen dit product in huis en mijn haar ruikt echt nog uren lekker als dit spul erin zit.

3. Olaz zelfbruiner: deze verdient alleen al een plaatsje hier omdat hij niet stinkt naar zelfbruiner! hij ruikt eerder naar een lekkere zachte creme zoals die blauwe nivea potten.

4. Mac fix+: ik snap niet dat sommige mensen zeggen dat dit product stinkt... het ruikt lekker fris en bloemig en je blijft het nog een tijdje ruiken nadat je je gezicht ermee onder hebt gesprayd :p

5. Lipproducten van Mac: zowel de glossjes als lipsticks van Mac ruiken naar vanille, not bad!

6. Lipproducten van Sephora: hierbij moet je opletten! er zijn lipsticks in het assortiment die een minder aangename geur hebben maar de gloss en lipsticks wat ik heb ruiken heel lekker zoet, bijna naar snoepjes.

7. L'oreal blush delicieux: ik weet niet of het aan mijn kleur (candy cane pink) ligt of dat alle blushes van deze lijn zo ruiken maar telkens als ik deze blush openmaak ruik ik frambozen :d

xoxo Tessa

2 opmerkingen:

Margot zei

oe lekker! Ik vind het zo leuk als een simpel product heel lekker blijkt te ruiken:)

Anoniem zei

zelfbruiner zonder vieze lucht? die moet ik hebben