maandag 19 oktober 2009

Matchende nagels en lippen

Hmz nude nagels zijn helemaal hip en nude lippen ook! die slimme vaststelling maakte ik toen ik onbewust thuiskwam met een nagellakje van Catrice en een lipstick van Mac die bijna precies dezelfde kleur hadden! ook toevallig een mix van budget & kwaliteits make-up.

Catrice 'Cotton candy' , deze heeft een paar laagjes nodig om wat dekking te geven, ik heb op de foto 2 laagjes op, ik denk dat hij met 3 wel helemaal dekt.
Mac Hue lipstick , ik hou van nude lips maar een zachte roze nude voor deze winter had ik eigenlijk nog niet (Darling van gosh is bevoorbeeld wel heel opvallend nude, meer iets voor de zomer voor mij persoonlijk).
deze lipstick heeft een glaze finish, daar bestaan er maar een 6-tal lipsticks van en blijkbaar hoort Hue daarbij. Toen ik thuiskwam en de finish las was ik wel even bang dat hij minder smooth zou zijn en mijn lippen zou uitdrogen maar dit was gelukkig niet het geval.

Ik merk wel dat je wat meer moet opsmeren als bij andere Mac lipsticks maar misschien ligt dat weer aan mijn donkere lippen (?) of ze zijn gewoon wat minder dekkend maar ik vind hem echt perfect. Mooie roze nude lips zonder glitters of shimmer.
Matchen jullie wel eens je nagellak aan iets? (kleding,lipstick,oogschaduw?)

xoxo Tessa

9 opmerkingen:

Margot zei

Wauw! Hele mooie nagellak en hele mooie lippenstift! Echt grappig dat ze hetzelfde zijn

robin zei

moooi je lippen ;o

Anoniem zei

mooie kleur is het inderd. ik match mijn nagellak vaak met kleding

Maaike (Honestbeauty) zei

DIe lipstick is zoooo mooi! Ik draag niet zoveel nagellak, maar mijn make-up match ik over het algemeen wel met m'n kledij

Myrna zei

Die nagellak heb ik oook, hijs echt heel erg mooi! En die lipstick is ook een mooie kleur zeg!

Anoniem zei

Mooi! Mooie kleur.

Anoniem zei

Mooi! Mooie kleur.

Anoniem zei

erg mooi! ^^ ik heb toch geen lipstick gekocht.. ik denk dat ik op een of andere weirde manier nog iets wou hebben om naar uit te kijken van MAC :P

Eva zei

die lipstick is mooi! ^^