zaterdag 3 oktober 2009

Maybelline nagelverharder

De Maybelline Durci long Diamant nail strengthener, leuke naam he? en grappige promo foto met die vingers erbij. Ik kocht hem vorige week omdat ik het beu was dat mijn nagels dagelijks afbraken en sneller chipte dan ooit te voren. Nu had ik verwacht dat je dit spul 2 weken moest opsmeren voor resultaat maar nee! ik gebruikte hem deze week in plaats van basecoat onder mijn nagellak en mijn nagels zijn enorm gegroeid, chiploos en sterk!


Ik ga het product nog wel een tijdje moeten testen maar ik ben alvast onder de indruk :) kijk even mee naar deze vergelijking:

Links zie je mijn korte stompjes van precies een week geleden, rechts de gezonde,langere nagels na slechts een paar dagen geleden de verharder te hebben gebruikt...(sommige nagels groeien altijd sneller bij mij, vreemd :p)Ik heb in ieder geval nog geen chips in mijn nagellak en hij zit er nu 3 dagen op, ik heb nog geen gebroken stukjes nagel moeten afvijlen/knippen... yeeey for Maybelline :)

xoxo Tessa

5 opmerkingen:

Anoniem zei

WOW ! :P

Margot zei

Wauw, mijn nagellak blijft er echt 2 dagen opzitten en dan is ie totaal chipped(dan ben ik meestal het kleurtje ook wel zat:p) en je nagels zijn ook echt heel lang gegroeid:o

tamaraaa zei

cool ik wist niet dat zo'n product bestond

Marijke zei

wow! klinkt goed! moet ik ook maar eens proberen!

robin zei

hii girl
volgens mij werken me berichtjes op beautygloss niet hhaha
maar ik ga vandaag beginnen aan je layout (beter laat dan nooit toch?)
enne dan hoor je het vanavond wel!

ik ga er vanuit dat je nog steeds wil wat in je privebericht op beautygloss forum stond? :3

xx