zaterdag 19 februari 2011

Bourjois fresh cleansing milk

Vandaag een kort reviewtje (heb het druk druk en nog eens druk vandaag) over mijn nieuwe reinigingsmelk van Bourjois. Ik kan er eigenlijk kort over zijn: ik ben er tevreden mee!
Valt je trouwens niks op aan de structuur? het is geen lopende melk maar bijna een stevig bolletje. Dit vind ik zelf wel fijn want ik heb de indruk dat het zuinig werkt.

Zoals je kan zien haalt hij goed alles weg, na 2 ogen ziet het watje goed zwart:
De geur kon ik eerst niet thuisbrengen maar ik ben er nu achter dat ik het product naar snoep papier vind ruiken. Wel een beetje aanwezig, niet onprettig.
Ik ben niet heel moeilijk qua reinigingsproducten dus ik heb geen last van irritaties of trekkerigheid, nee eigenlijk ben ik nog geen enkel minpuntje tegengekomen. Als je dit product wil aanschaffen kan dat bij het Kruidvat voor rond de 6 euro.

xoxo Tessa

7 opmerkingen:

Kashmira zei

Wat leuk dat ie fijn werkt! Hebben we je toch maar goed geholpen ;)

Jorna zei

Ik gebruik sinds een aantal weken de tonic van Bourjois (Vol vitamines) en die is ook al zo fijn!

Silva zei

Klinkt erg fijn! Ik gebruik nu een van Garnier, die vind ik ook erg fijn :)

Tatjana zei

Ik heb deze ook!
Vind hem alleen niet zo heel erg prettig, ik heb betere reiningsmelk gehad zeg maar.

Marijke zei

Ik vind de oogmake up remover hiervan heel fijn!

Addicted2Dior zei

Snoep papier geur lijkt mij niet zo lekker maar ieder heeft zijn eigen geur natuurlijk. Maar hij reinigt zo te zien wel goed dus dat is wel een plus :)

Tessa zei

Hehe ik zou ook voor een ander geurtje gekozen hebben als ik mocht kiezen hoor maarja. Zij beweren trouwens dat het naar komkommer hoort te ruiken maar dat haal ik er al helemaal niet uit.