zaterdag 5 februari 2011

Nivea double effect shower & shave


Sinds een paar weken gebruik ik deze 'douchegel' als scheergel, waar hij eigenlijk ook voor gemaakt is. Nu ben ik zelf niet van de moeilijkste qua scheren, ik heb me nog nooit gesneden *afkloppen op hout* en mijn haren zijn zo licht dat ik me er snelsnel vanaf kan maken zonder dat je het kan zien, mijn benen zijn op een minuutje gedaan.

Als jij een fan bent van scheren in de douche raad ik je dit product zeker aan, het schuimt goed genoeg en heeft toch een apartere textuur dan bij gewone douchegel. Daarbij kan je het product gewoon op een douchepuff/spons doen, erg handig en het is geen geklieder.

Je kan klikken op de volgende foto als je de achterkant wil lezen voor meer informatie over het product:
De hoeveelheid schuim/gel kan je zelf bepalen door wat meer of minder met je puff over de plaats te gaan, voor mij is zoiets genoeg op een been (ja ik nam de camera mee onder de douche :p haha wat ik toch voor jullie over heb he..) :
De gel heeft trouwens een fruitige passievrucht geur, dat scoort altijd goed bij mij ;)
In combinatie met een goed mesje is dit een top combinatie voor mij, super gemakkelijk en snel. Ik kocht dit product gewoon in de supermarkt voor onder de 5 euro.

xoxo Tessa

6 opmerkingen:

Mitchin zei

Tessa, je bent geweldig (foto onder de douche, hihi =)))) xxx

Silva zei

VOlgens mij heb ik een mini-flesje hiervan, ik probeer het eens :D

BeautyLoves zei

Lijkt me superhandig om mee op reis te nemen!

Kaya zei

Inderdaad heel leuk artikel met die fotos erbij! Helaas heb ik in een minuut net 1 enkel gedaan haha. (Ben momenteel druk aan te flitsen geslagen met de Lumea hoop zooo dat t werkt).

Tessa zei

Balen Kaya! hopelijk werkt dat Lumea ding, ik las op internet al dingen als 'miskoop van de eeuw' dus hopen dat hij het bij jou wel goed doet.

Kaya zei

Ojee haha, de ervaringen die ik op internet heb gelezen waren overwegend positief behalve dan over opladen van de batterij. Je moet er sowieso heel veel geduld voor hebben maar for a hairy woman like myself is dat no trouble at all ;p