donderdag 3 februari 2011

Wat zit er in mijn uitgaanstasje

Dit soort posts vind ik zelf altijd leuk om te lezen van anderen, waarschijnlijk omdat ik nogal nieuwsgierig aangelegd ben :p

Ik gooi de inhoud altijd over naar welk tasje ik op dat moment wil gebruiken dus er zit bijna altijd netjes hetzelfde in. Nu had ik dus het donkerblauwe Primark tasje als laatst gebruikt.

De inhoud valt nog reuze mee vind ik! normaal zit mijn camera er ook nog bij maar daar trok ik uiteraard de fotos van dit artikel mee ;)

Praktische stuff:
Gsm, klein (lelijk) portemonneetje, identiteitskaart en rijbewijs als ik zelf rij.

Beauty spul:
-Hairspray (Ja ik ben zo iemand die gek genoeg is om een mini haarlak mee te sleuren!)
-Doorzichtig nagellakje, sommigen zullen denken 'wtf je gaat je nagels toch niet lakken tijdens het uitgaan' maar deze neem ik mee als ik een panty draag. Een drupje doorzichtige nagellak op je ladder en het zal niet verder uitscheuren, een product voor bij noodgevallen dus.
-Blarenstick van Essence, hakken zitten zelden comfortabel en dit kan de pijn wel een beetje verlichten/blaren tegengaan.
-Gosh light&shine lipglaze, een lipgloss met lampje en spiegeltje.
Ik merk nu natuurlijk dat ik nog een paar dingen vergeten ben, autosleutels en huissleutel moeten natuurlijk ook mee en een mini deo gooi ik er ook nog wel eens bij. Wat sleuren jullie allemaal mee in je uitgaanstasje?
xoxo Tessa

6 opmerkingen:

Eef zei

Handige tip van die nagellak!

Silva zei

Dat was leuk om te lezen, vind het altijd leuk om te zien wat mensen mee hebben :D

Mitchin zei

Zulke rubrieken zijn zo leuk =) Ik sleep altijd te veel spullen in mijn avondtasje, het lijkt net een survival kit, hihi! Een paar dingen zijn: een enorme sleutelbos, creditcard, lipgloss, oogpotlood, blotting paper, een kleine atomizer met mijn lievelingsparfum en een handoekje

Kaya zei

Doorzichtige nagellak voor pantyscheuren heb ik ook altijd bij me, is echt handig!
Maar meer OT; als ik uit eten ga neem ik wel een clutch mee met inhoud die overdag ook in mn tas zit maar als ik echt uitga neem ik helemaal niks mee alleen een plat portemonneetje met geld. Wat ik verder nog meer bij heb sleutels ect laat ik dan achter in de garderobe.

Anoniem zei

Leuk om te lezen. Ik sleur sowieso ook een pakje papieren zakdoekjes mee, je weet nooit dat je op een toilet zonder papier terecht komt!

Shanah zei

Soms heb ik zelf ook wel haarlak mee hoor, hahaa! Meestal zit er in mijn uitgangszakje eigenlijk niet veel.. Gsm, oogpotlood, mini deo, lippenbalsem, geld en mijn identiteitskaart :P