donderdag 17 februari 2011

Is jouw stash handig en tijdsbesparend geordend?

Een kort artikel voor vandaag, zit vandaag tot laat op school en moest dus snel een artikel voorbereiden. Het viel me een paar dagen geleden op hoe onlogisch ik mijn stash had opgesteld. Zie jij het al op onderstaande foto?
In het eerste ladekastje heb ik al jaren mijn oogschaduws zitten terwijl dit een van de laatste stappen is in mijn make-up routine. Ik bedacht me ineens dat het misschien handiger zou zijn om de lades te schikken in de juiste volgorde zodat ik telkens lade na lade kan opentrekken.
En zo gezegd zo gedaan:
Om even een snel overzicht te geven zien jullie lade 1 en lade 6, de eerste en laatste dus. Als eerste de gezichtsspullen en mijn look afmaken doe ik altijd met een lipproduct. En ik moet zeggen dat het werkt, s'morgens als ik nog niet goed wakker ben kan ik gewoon de lades volgen in plaats van te moeten zoeken. De foto's doen me er aan denken dat ik mijn lades wel weer eens mag poetsen, de buitenkant van die dingen trekken enorm veel stof aan op het irritante af.
Hebben jullie zo'n systeem in je stash? of ook lekker alles door elkaar? :)
xoxo Tessa

6 opmerkingen:

BeautyLoves zei

Ik heb een organizer van de Ikea, dat is ietsje anders, maar ook wel handig. Ik houd er wel van als het netjes ligt :)

Marijke zei

Ik heb ook zo'n ladekastje!

Anoniem zei

Ik vind die kastjes zeker handig! Maar ze verdienen gene schoonheidsprijs! Zoiets is ook wel handig voor in een kastje bijvoorbeeld!

Tessa zei

haha gelijk heb je Anne, schoonheden zijn de kastjes niet maar wel handig.

Silva zei

Eigenlijk heb ik alles door elkaar liggen :P Ik moet echt eens een handig systeem hebben!

Kashmira zei

Ik heb sinds kort een Malm kastje van Ikea met Anordna bakjes waarin ik alles perfect kan sorteren. Dus het is een overzichtelijk geheel! Ben er heel erg blij mee, want eerst was het nooit overzichtelijk haha