vrijdag 25 februari 2011

Mijn 2 holy grail products van het moment

De term 'holy grail' wordt in beautyland vaak al snel gebruikt vind ik. Er zijn zoooveel producten die ik fijn vind maar een holy product is er eigenlijk eentje wat zo'n goede werking heeft waar je echt niet meer zonder zou willen! Bij mij zal dit bijvoorbeeld al nooit een lipgloss zijn want er zijn geen glossjes die de hele dag blijven zitten/waterproof zijn.

Mijn 2 'onvervangbare' productjes van het moment:
- Mac Paint pot
- Duo eyelash glue (ook te koop bij Mac)
Dit zijn gewoon 2 dingen die doen wat ze moeten doen.
* De paintpot gebruik ik als basis onder mijn oogschaduw en het laat mijn oogschaduw er perfect op zitten, ik moet vaak zelfs nog goed vegen om het er allemaal af te krijgen s'avonds. En voor degenen die twijfelen omdat ze best prijzig zijn, ze zijn super zuinig. Let wel op, de paintpots werken niet voor iedereen! ik hoor wel eens van mensen met wat vettere oogleden dat de substantie gaat 'glijden' bij hun.
*De duo wimper lijm is gewoon een geniale uitvinding. Hij stinkt en het kan soms nogal een geknoei zijn met de tube maar je zal je geen zorgen hoeven maken over dat je nepwimpers los zullen geraken.
Kijk even mee naar de ooglook van een paar artikels terug, onderstaande foto maakte ik toen ik thuis kwam om 4 uur snachts:
De ooglook zat nog perfect, de wimpers nog op zijn plaats.
xoxo Tessa

5 opmerkingen:

Silva zei

Ja, de term holy grail wordt wel wat snel gebruikt. Die winperlijm werkt echt goed!

Kashmira zei

Beide producten wil ik nog graag eens proberen! Ik heb al een paintpot sample dus ik weet wel hoe fijn ze zijn! Verkopen ze die wimperlijm dus gewoon bij Mac? Gaan ze je niet raar aankijken als je er naar vraagt?

Tessa zei

Nee hoor Kashmira! Mac heeft geen eigen wimperlijm, die van Duo is hun wimperlijm die ze zelf ook gebruiken. Hij is rond de 10 euro dacht ik.

Kashmira zei

Oh fijn om te weten! Dan neem ik die een keertje mee!

Keerthana zei

Oeh dat zijn twee producten die ik zelf ook wil uitproberen! Gebruik jij de transparante duo lijm of degene die zwart opdroogt?