vrijdag 11 februari 2011

Shoplog

Het is al lang februari en toch heb ik nog aan sale shopping gedaan! Ik was helemaal niet van plan om veel te kopen maar ik kwam een winkel tegen in Maastricht die er mee ging stoppen en dus een big 'alles moet weg' sale had. Ik weet niet of de winkel (Forecast) failliet is of dat hij alleen in Maastricht weggaat maar ik was dus op een lucky moment daar want schijnbaar was hij een paar dagen later al gesloten.

De kleding bij Forecast is normaal duur voor wat het is, vind de stijl meestal erg basic. Maar nu kreeg je 70% op alles en het is dus wel kwaliteitvolle kleding. Bereid je voor op een ietwat lange shoplog. Kijk trouwens wat een leuke zak ze hebben:
Eerst en vooral nam ik 2 simpele topjes mee, altijd handig desnoods voor ergens onderaan te dragen. Eentje in hotpink:
En een babypink:
Voor de rest lagen er veel oversized dingen (truitjes waarvan de maat S zelfs al baggy of offsholder was) wat normaal niet zo mijn ding is maar voor dat geld (alles was 70%) kon ik ze niet laten liggen.
Fuxia truitje met stukje lace op de rug:
Oversized zwart truitje met studds op:
Ongeveer dezelfde maar de studds zijn anders en deze is voor off sholder te dragen:
wollen beige lange trui/jurk met zo'n diepe kraag:
De broeken waren vooral de moeite, je betaalde nu 20 euro ofzo in plaats van in de 70. Jammer was er niet meer zo veel keuze in mijn maat.
Ik kocht een lichtere:
En een donkere:
Ze zitten me perfect, lekker strak maar niet overdreven skinny aan de pijpen en je voelt gewoon dat dit kwaliteits broeken zijn, koopje dus!
Ik was nog geen 100 euro kwijt was voor alles! en dat terwijl de broeken normaal al 70 euro zijn.
Hierna ben ik nog even bij de Hunkemöller gaan kijken.

Daar vond ik een leuke bh, wel van de nieuwe collectie. In de sales zit mijn maat er toch nooit meer bij helaas. Deze was iets van 43 euro.
heb er ook een paar broekjes bij genomen maar die zijn gewoon simpel zwart dus die heb ik niet op foto gezet.

Ik wou de deur al bijna uit lopen tot ik deze corset van de kerstcollectie spotte in een sale rek, hij was nog maar 10 euro en het laatste kleine maatje (yes it was my lucky day ofzo):
Bij Dept was er ook best nog wel veel sale maar niet zo veel maten meer om uit te kiezen, ik vond alleen dit leuke bruine vestje met pailletjes:
Bij Avance vond ik nog lekker warme laarsjes, had ze al eens eerder gezien maar vond ze toen te duur voor wat het is en nu zag ik ze ineens aan 50%
En als laatste nog een paar kruidvat spulletjes:
- Nagellakje van Manhattan voor 1 euro uit een kortingsbak.
- Ik had een nieuwe reinigingsmelk nodig, dat is die van Bourjois geworden.
- Hotstraight hitte beschermend product voor in mijn haar.
Gek eigenlijk, zo vind je het ene jaar echt helemaal niks tijdens de sales en het andere jaar blijf je maar op leuke dingen stoten.
xoxo Tessa

6 opmerkingen:

Eefje zei

Goed geshopt!!! Ik heb dit jaar ook best nog veel gevonden

Silva zei

Superleuke dingen heb je gekocht! Ik zou eigenlijk nog even moeten shoppen.

Keerthana zei

Leuke aankoopjes! Vind vooral je korset en bruine vestje heel mooi. Hmm forecast is dan toch failliet ofzo want hier is hij vervangen door only!

Tatjana zei

Leuke aankoopjes!

Katrien zei

Stuk voor stuk leuk aankoopjes, voor jou misschien basic maar ik draag zelf bijna altijd basics

Kashmira zei

Wat heb je weer prachtige kleren gekocht! x