donderdag 31 maart 2011

O.P.I. Got A Date To-Knight

Nadat ik 3 licht roze lakjes moest weggooien (1tje was op, andere 2 werden stroperig) besloot ik mezelf te trakteren op een mooi nieuwe roze nagellak. En dit is hem geworden:
De kleur is prachtig, het enige wat me een beetje tegen valt is de dekking. Ik ben van O.P.I. gewnend dat ze in 1 laag dekkend zijn maar dat is bij dit licht kleurtje niet het geval.


na 3 lagen is het ok en geeft het een mooi resultaat maar alsnog geen 100% dekking:
Ik hou er niet van om zo veel lagen aan te brengen dus in dat opzicht ben ik wel een beetje teleurgesteld. O.P.I. is nu eenmaal geen goedkoop merk (+-13 euro/lakje) en voor de prijs verwacht ik een kwalitatief goede nagellak. Again, dit is wel de eerste keer dat het me overkomt, de andere lakjes die ik heb van dit merk zijn top.

En ik wil trouwens snel weer aan een nagel verhardingskuur gaan beginnen, zoals je kan zien zijn mijn nagels niet allemaal meer gelijk van lengte omdat sommige zijn afgebroken.


xoxo Tessa

6 opmerkingen:

Maccia zei

Het kleurtje is mij net iets te zacht ;)

sus en wis zei

Ik heb mij dit kleurtje onlangs ook aangekocht, heel mooi! :D

Kashmira zei

Jammer dat ie niet zo goed dekt, want de kleur is echt prachtig!

Mitchin zei

Jammer dat het niet zo dekkend is... Misschien kan jij het als een "top" gebruiken voor andere tinten? Bijvoorbeeld oranje die met roze koraal wordt?

Silva zei

Ik vind het wel een mooi kleurtje!

Liesewiesje zei

Mooie kleur! :)