woensdag 9 maart 2011

Tip : ringkussentjes

Vandaag een kleine tip voor mensen met smalle vingers zoals mezelf. Ik koop bij de H&M, Primark (winkels met maar een paar standaard maten van ringen) altijd al de kleinste maat. Maar soms durft die 'S' dan nog te groot zijn als ik eenmaal thuis de verpakking er rond uit haal, zeer irritant.
Ben jij bovenstaand tafereel ook zo moe? probeer dan eens 'ringkussentjes'.

Mijn schoonzus verwees mij door naar de webshop Huis & comfort, waar ze deze kussentjes had gezien. Ik heb deze meteen besteld en enkele dagen later kwamen ze binnen, ze zitten in een plastic zakje:
Het is de bedoeling dat je zo'n plastieken stukje achteraan je te grote ring vastmaakt waardoor hij ze een maatje kleiner maakt:
En ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben! ik heb al aan 4 ringen een kussentje gehangen. Zoals je op de eerste foto kon zien viel deze Primark ring telkens naar de zijkant omdat hij te groot is, met ringkussentje zit ie prima:
Klik *hier* om ze te bestellen of je kan ook gewoon zelf 'ringkussentjes' intypen op de website van Huis & comfort. Je krijgt 10 kussentjes voor 3 euro, helaas komen daar nog verzendkosten bij, wat meer geld is dan het product zelf waard is. Dus ik zou zeggen kijk even rond op de website of je nog iets nodig hebt, dan vallen de verzendkosten wel mee.

xoxo Tessa

12 opmerkingen:

Jorna zei

Wat handig zeg! Ik kende dit nog niet, maar lijkt me ideaal !Thanks for the tip!

Anoniem zei

Ohh ik zit ook altijd met dit probleem! Thnx

Kashmira zei

Wat handig zeg! Ik zit hier ook altijd mee en daarom draag ik ook bijna nooit ringen, terwijl ik ze wel heel mooi vind! Is die ring op de foto's trouwens ook van H&M of Primark?

Tessa zei

Jap Kashmira die ring is van de Primark en het is hun kleinste maat :s

Maccia zei

Slim bedacht, maar het lijkt mij niet echt comfortabel

Tessa zei

Valt reuze mee hoor Maccia! :) is zacht plastiek

Silva zei

Wat een handig idee! En wat een leuke ring :P

NeonRocks zei

Wat ontzettend toevallig dat je dit nu post! Ik ben de afgelopen week bezig geweest met allerlei trucjes om mijn ringen te laten passen (tape/pleisters/lijm) en dit kende ik nog niet, thanks! ;)

Tessa zei

Fijn dat ik er mensen mee heb kunnen helpen, ik was zelf ook al een half jaar naar zoiets op zoek :d

Tatjana zei

Super handig zeg!

Anne zei

ooh super handig! Ik heb hier ook soms last van! &&dankje voor je comment. xoxo

Joni zei

Wat handig! Ik heb dat probleem echt ALTIJD, zo irritant!