dinsdag 10 januari 2012

Beauty bummers

Eerlijk is eerlijk, als ik bijna elke maand een 'favorieten artikel' doe mag ik ook heel af en toe een 'tegenvallers artikel' doen. Niet om een bepaald product af te kraken maar om mijn eerlijke mening te geven waarom ik iets niet opnieuw zou kopen, bedrijven/merken moeten het zien als feedback.

1. De Maybelline Pulse Perfection mascara:
Ik weet zelf niet of deze nog in de winkelrekken hangt want ik heb hem uit een kortingsbak gevist. Het is die vibrerende mascara die beloofd door de trillingen de wimpers extra goed aan te zetten. Bij het openen van de mascara begon het voor mij nochthans goed, ik hou van de siliconen borsteltjes:
Op mijn wimpers kwam er helaas een teleurstellend resultaat. Geen lengte, geen volume en mooi gescheiden worden ze er eigenlijk ook niet van. Het knopje om de borstel te laten bewegen gebruikte ik vanaf dag 3 al niet meer omdat ik het ook eerder vervelend vond dan een toevoeging. Daarnaast voelen mijn wimpers ook zwaar aan als ik deze op heb, iets wat ik haat bij mascara's.
2. De wattenbolletjes van Primark. Ik durf niet te zeggen 'ik haat wattenbolletjes in het algemeen' omdat ik alleen nog maar deze heb geprobeerd maar pff kan iemand mij vertellen waar deze dingen fijn voor werken? Nagellak afhalen is een ramp (pluizen everywhere) en voor make-up af te halen zijn ze te klein, nope ik koop ze niet snel opnieuw.3. Garnier pure active anti puist roller. Hier kan ik kort over zijn, het werkt gewoon niet! Ik weet niet of er iets mis is met mijn roller maar er gebeurt gewoon niks. Ik heb vaker uitdrogende producten gebruikt tegen puistjes en die werkte wel altijd maar dit voelt gewoon koel en that's it. Nu ben ik gelukkig gezegend met een goede huid (3 mini puistjes per jaar ofzo) dus ik heb dit soort spul niet vaak nodig maar toch was ik teleurgesteld. Dat ene puistje die ik vorige maand had is gewoon lekker 1,5 week gebleven terwijl ik elke dag smeerde.
In 2011 heb ik maar 1 'beauty bummers' artikel gedaan en ik merkte dat bezoekers dit wel apprecieerden dus vandaar dat ik dit misschien heeel af en toe ga doen.

xoxo Tessa

4 opmerkingen:

Eva M. zei

Wij hebben hier ook wattebollen liggen en ik weet nooit wat ik er mee moet aanvangen :d het zorgt idd voor heel wat gepluis.

Kaya zei

Zulke wattenbollen kan ik idd ook niks mee, vind t ook altijd naar om met mn nagels aan te pakken :p
Die puistjesroller zou je toch van verwachten dat ie zou werken, dat is idd een bummer dan.

Evelien zei

Ik zie graag meer van deze artikels. Een paar per jaar zou leuk zijn ja!

Die mascara is idd crap... Hij lijkt zo te plakken, bah! Hij lag in de uitverkoopbak met reden :p

Peggy Timmermans Visagie zei

Ik vind deze artikels erg informatief, het kan niet altijd rozengeur en maneschijn zijn toch?