zondag 1 april 2012

Wishlist van het moment

Pstt.. hopelijk vinden jullie de nieuwe layout een beetje leuk, ik ben geen photoshop held maar ik was de groene layout beu.

Bijna maandelijks plaats ik een wishlist-artikel, meestal bestaande uit beauty producten. Deze keer lijken de fashion dingen het te winnen van de beauty producten (ik blame het mooie weer van de afgelopen weken).

1. Nude pumps:
Ik heb wel nude hakken maar die zijn suede, een blinkend lak/leer paar vind ik sneller bij iets passen. Beiden zijn toevallig van Steve Madden maar ik ben van plan eerst nog wat rond te kijken in andere winkels.

2. Victoria's secret bikini:
*Zucht*, ik waarschuw je alvast: Als je op de website van VC bij de bikini's terecht komt zit je een uur rond de surfen en dingen in je winkelmandje te gooien. De verzendkosten alleen al zijn in de 20 euro waardoor de bikini's niet goedkoop zijn, maar ze zijn wel prachtig.

3. Aztec rokje van Bershka:
Ik heb de aztec rokjes al een tijdje op het oog (zie lente inspiratie artikel van vorige maand) en nu begin je ze hier ook in onze winkels te zien. Deze van de Bershka lijkt me best leuk, ga hem binnenkort eens passen.

4. Bershka body
Tijdens het rondsurfen in de Bershka webshop kwam ik deze leuke body tegen, peekaboo stukjes in kleding zijn helemaal in nu. Ben ook nog op zoek naar een blouseje met open mouwen aan de zijkant.

5. Basic tanktops:
Dit is meer een benodigdheid, ik ben wanhopig op zoek naar een witte (en zwarte) strakke en lange tanktop. Je zou zeggen 'dat vind je toch overal!' maar ik vind het niet altijd even gemakkelijk om iets te vinden wat niet op een onderhemdje lijkt :p

6. Luxe zonnebril:
Ik heb zomaar een reclameplaatje genomen want ik heb nog niks op het oog, maar ik ben dus wel van plan om tegen de zomer te investeren in een fatsoenlijke zonnebril. Aanraders qua merken en modellen mogen altijd in de comments.

7. Nieuwe stijltang:
Ik heb mijn 2 'oude' stijltangen op internet gezet om te verkopen omdat ik zelf bovenstaande op het oog heb. Zo'n stijltang met 'laser' is toch wel heel fijn en snel om mee te werken. Deze is van Ga.ma en te koop bij kappersgroothandels.

8. St tropez zelfbruinende mouse:
St tropez is DE zelfbruinende mouse die het effect van een spraytan zou nabootsen (meteen mooi bruin zonder strepen). Menig hollywood celeb zou dit spul dan ook gebruiken. Balen dat dit product niet gewoon bij ons in de winkels te koop is. Ik koop niks van Ebay en als je dit voor de rest ergens online zou bestellen ben je al snel veel geld kwijt voor 1 zelfbruiner.

PS: trouwe bezoekers weten al dat ik dit doe in de vakanties -> ik heb paasvakantie dus ik ga proberen elke dag een artikel te posten :)

xoxo Tessa

6 opmerkingen:

Kaya zei

O je hebt vakantie, jaloers!
Ik heb mooie nude pumps gezien bij ZARA, wel met een spitse neus, komt weer helemaal terug maar je moet er wel van houden. Persoonlijk vind ik dat wel erg mooi onder een skinny.

Katrien zei

Leuke kledingstijl heb je, het bershka rokje en de bikinis wil ik ook wel!!!

Anoniem zei

toffe nieuwe laay-out

Peggy Timmermans Visagie zei

Een tanktop komt altijd van pas! En die pumps..zo mooi! Leuke layout!

Sharona zei

Ik zag laatst bij de Pieces leuke topjes, ook in het wit ;)

xSannii zei

ray ban, D&G, Chanel vind ik zelf leuke zonnebrillen. Zelf heb ik al 4 jaar eentje van D&G en hij ziet er nogaltijd perfect uit :)