zondag 8 april 2012

Action haar serum

Zelf ben ik geen groot fan van serums. Ja het is fijn om in huis te hebben voor very bad hair days, maar ik vind ze nooit wonderen verrichten. Misschien is dat omdat ik op zich best gemakkelijk haar heb.

Het serum van de Action kreeg online zo veel lof dat ik hem wel moest proberen. De verpakking zegt hetzelfde als dat van alle serums:
De eerste keer dat je dit gebruikt moet je lang pompen, ik dacht zelfs eerst dat ik een kapotte verpakking had gekocht (er kwam niks uit). Maar als het product een keer boven is heb je aan 1 pompje genoeg:
De doorzichtige vloeistof voelt jelly-achtig aan en ruikt ongelofelijk heerlijk, naar perzik. Het helpt wel degelijk bij het temmen van een plukje haar wat maar niet goed wil zitten/frizzy plukje maar zoals ik eerder al zei: verwacht geen wonderen van een serum.

Voordelen:
- Heerlijke geur
- Helpt frizzy haar een beetje temmen
- Goedkoop

Nadelen:
niks

Eerlijk is eerlijk ik moet toegeven dat ik dit serum fijner vind dan dat van Biosilk. En dit alleen al door de geur, de rest werkt hetzelfde en deze kost bij de action zo'n 4 euro.

xoxo Tessa

6 opmerkingen:

deijsprinses zei

Ga ik gaan halen!

Kaya zei

Ik vond die ook zo lekker ruiken maar echt veel doet ie idd niet.
Van Biosilk moet ik echt terugkomen (daar had ik op mijn blog ook een keer negatief over geschreven), nu ik m op nat haar gebruik werkt ie echt heel erg goed!

Tessa zei

Ik zie echt geen verschil op mijn haar en vind Biosilk stinken dus vandaar :p

Saskia zei

ik heb recent ook die van biosilk gekocht. hij is een tikkeltje te vloeibaar vind ik.

^^

Sharona zei

Ik ga 'm ook halen, bedankt :D

Kaya zei

Ik vind m ook niet lekker ruiken, mix m ook nog met beetje lóreal.
Denk dat het ook wel uitmaakt wat voor haarstructuur je hebt, ik heb heel dik en droog haar.