donderdag 19 april 2012

Lush Ultra Bland

Sinds een week heb ik deze reiniger van Lush in gebruik. Ultra Bland is een milde reiniging geschikt voor de normale tot droge huid.

Je gezicht loopt door de dag heel was schade en viezigheid van buiten op, ik vind het dus zelf altijd fijn om een extra stap te gebruiken (buiten gewoon water dus). Je mag Ultra Bland zelfs op je ogen gebruiken om make-up er af te halen maar ik gebruik hier zelf nog steeds een beetje oogreinigings lotion voor alvorens ik aan de slag ga met Ultra Bland.
Nadat ik mijn oog make-up dus verwijderd heb met gewone remover neem ik een goede lik ultra bland op mijn vinger:
Deze hoeveelheid is genoeg voor heel het gezicht, dus je komt met een potje van 45g wel lang toe denk ik. Ik zet zelf met die 'klodder' een paar stipjes op mijn gezicht en masseer het dan in.

Het product is best vettig (vandaar niet geschikt voor mensen met een vette huid) maar ik vind het persoonlijk heel aangenaam.
Dat vette laagje haal je er na het inmasseren af met een washandje of watje met water. Wat je er aan over houdt is een lekker zacht huidje dat perfect gereinigd is.

Een klein potje Ultra bland van Lush kost €9,95 maar don't be fooled, ik denk er serieus een half jaar of langer mee toe te komen.

xoxo Tessa

4 opmerkingen:

Eva M. zei

Oh hier ben ik benieuwd naar !

katrien zei

klinkt super fijn spul

Eefje zei

Ruikt het ook een beetje ok? Want dat vind ik soms een nadeel aan de natuurlijke reinigers. Mooi egaal huidje heb je trouwens.

deijsprinses zei

Klinkt heel verleidelijk!