zaterdag 14 april 2012

Garnier Body tonic

Laat ik dit artikel maar eerst starten met dat ik zelf geen hardnekkige cellulitis heb (waar het product zogezegd voor is), ik wil jullie namelijk geen valse beloftes geven van dit product. Wel zie ik als ik mijn huid opspan bij mijn benen en billen zeker de beginselen ervan, beter voorkomen dan genezen denk ik dan.

Bij deze wil ik dus ook de fabel uit de wereld helpen dat alleen dikkere mensen last hebben van cellulitis. Ik had vroeger een vriendin met maatje 34 die best fel sinaasappel huid had en ik ben zelf ook slank maar zie bij mezelf ook dat het op bepaalde plaatsen minder strak is dan bv. op mijn 16de (logisch ook eigenlijk) .

Voor wie de verpakking wil lezen, onderstaande foto is aanklikbaar:
Het komt er eigenlijk gewoon op neer dat de combinatie van de roller en de gel je strakker in je vel kunnen laten voelen en het beloofd dus zelfs hardnekkige cellulitis te verwijderen na een tijd.

Dit is dus de roller waar het allemaal om draait, je ziet meteen een aan en uit knop die er voor zorgt wanneer de vloeistof er uit komt:
Hier onder zie je de gel in actie op mijn bovenbeen:
Je moet zelf in de bus knijpen om het product er laten uit te komen dus de dosering is alvast heel fijn, er komt niet in 1 keer een hele klodder uit. De knop 'off' is er gewoon tegen het knoeien wanneer je hem niet bent aan het gebruiken. De gel zelf trekt in en laat dus geen sporen of vettigheid na.

Wat ik er na een maand testen van vind? Ik ben best tevreden, bij mij helpt het inderdaad een beetje om die strakkere huid terug te krijgen + het product ruikt heerlijk naar citroen. Of hij ook écht op hardnekkige cellulitis werkt durf ik niet zeggen, maar waarschijnlijk niet. Mijn motto is sowieso dat massage de key is! Sinaasappel huid komt door ophopingen van vet dus sporten en die gebieden masseren zal altijd wel iets opleveren. Er voor eeuwig en altijd van af geraken zonder er iets voor te moeten doen zal niet gebeuren, cellulitis is een typisch vrouwelijk kwaaltje en erfelijk. Blijven masseren en smeren is dus de boodschap naast gezonde voeding en minstens 1x per week sporten.

Ik heb deze trouwens uit een kortingsbak gevist voor een paar euro bij de DI!

xoxo Tessa

4 opmerkingen:

Eefje zei

Ik ben het 100 % met je eens dat de stimulatie door massage de truck doet bij dit soort zaken. Fijne review.

Laura. zei

Ziet er goed uit! xx

deijsprinses zei

Ik had geen cellulitis totdat ik besloot te sporten. Door het sporten ben ik enkele centimeters kwijt gespeeld maar heb ik lekker leuk lichte cellulite gekregen.

For real. I kid you not.
Ik hoop dat ik met blijven sporten alles wegkrijg.

Tessa zei

^van sporten kan dat normaal echt niet hoor :p dan is er iets anders in die tijd veranderd in je leefpatroon. Ik las zelfs ooit dat je door de pil cellulitis kan krijgen.