woensdag 25 april 2012

Stash peek: Blush & bronzer

 Hoewel ik nog niet super lang geleden een stash filmpje heb gedaan (en er is niet gigantisch veel bij gekomen ofzo) weet ik dat jullie graag stash/collectie artikels lezen. Vandaar dat ik nog eens alles in stukjes ga doen, vandaag zijn mijn blushes en bronzers aan de beurt.

 Zoals je kan zien heb ik maar 2 bronzers, ik ben hier nogal kieskeurig in en vind veel bronzers oranje of te donker uitslaan. Die van Too faced (Chocolate bronzer) is mijn favoriet van alle bronzers die ik al ooit heb geprobeerd! Ook heb ik maar 1 highlighter, een beetje hetzelfde 'kieskeurig probleem' als bij de bronzers maar heb bij Dior toch een fijne gevonden.
En hoewel ik graag afwissel (en elke blush die je hier ziet gebruik) zijn de blushes van Mac mijn favoriet, ik zou zelfs nog wel een peachy roze tint willen.

En last but not least heb ik ook nog het coastal scents 10 blush palette:
Deze blushes zijn best heavy (bedoeld als visagisten palette) en gebruik ik dus zeker niet dagelijks. Ik pak dit pallet eerder voor een feestje of als ik iemand anders opmaak voor een gelegenheid, als je die dag bijvoorbeeld veel op de foto moet zijn deze perfect.

Al bij al nog een bescheiden blush stash voor een beauty blogger vind ik zelf! Maar hey als het er veel meer zouden worden ga ik ze toch nooit op kunnen maken/pan kunnen raken ;)

xoxo Tessa

8 opmerkingen:

Eva M. zei

Mooie stash ! En idd best bescheiden ;-) !

Eva M. zei

Mooie stash ! En idd best bescheiden ;-) !

Kaya zei

Dit vind ik idd altijd leuk om te zien! Blush en poedertjes zijn bij mij de dingen die ik altijd blijf bijkopen. Je hebt erg mooie erbij zitten!

Kim zei

inderdaad erg bescheiden zeg! ik hou juist ontzettend van deze producten, het blijven er maar meer worden. vooral voor bronzers heb ik echt een zwak.

Laura. zei

Mooie stash!
ik volg je trouwens via bloglovin, volg je me terug? xx

Karlijn zei

Dat palet is heel mooi!!! en ik raak ook nooit pan bij zulke produkten

Pimpernell zei

Idd bescheiden vergeleken met de mijne :-), maar daarom iet minder leuk want er zitten een aantal die ik zelf ook heb! :-)

MissPrettiness zei

Hele mooie stash! :D