donderdag 2 augustus 2012

TopshopUghh wanneer komen er meer Topshop stores naar de lage landen? Als ik me niet vergis is er momenteel enkel eentje in Amsterdam. Veel te weinig dus als je net zoals mij niet graag online bestelt.

Mij lijkt het een iets duurdere en kwaliteitsvollere versie van bijvoorbeeld New Look, Topshop gaat altijd snel mee met de trends. Persoonlijk vind ik Forever 21 bijvoorbeeld echt helemaal niks, van mij hadden ze liever in de plaats een Topshop mogen bouwen in Antwerpen.

Toch kan ik het niet laten om af en toe op hun webshop te kijken.

Cute jurkje:

Een echt 'Tessa-blouseje':
 Leren jasje met studs:
 Super tof blauw bodycon jurkje, de 'aan foto' is van Esmee Denters:

Ze hebben zelfs sport BH's met studs! I need these..
Als we toch over de stud trend bezig zijn: dit ziet er een gevaarlijk shortje uit ;-)
Elegante playsuit:
Oops wel weer veel zwarte items op mijn wishlist..

Welke winkels missen er volgens jou nog in de Benelux? Ik wil graag bij mij in de buurt: Topshop, Lipsy, Victoria's Secret en Inglot.

xoxo Tessa

7 opmerkingen:

Eva M. zei

Vind de topshop ook een leuke winkel ! Heb er nog nooit online besteld, doe dat niet zo graag met kledij. Als het dan niet past is het zo'n gedoe om dat terug te sturen. Voor mij had er ook beter een Topshop in Antwerpen gekomen dan een F21, vind die winkel, behalve de sieraden, echt niets. De kledij is altijd zo kort en het mag dan nog zo goedkoop zijn, de kwaliteit trekt op niets.

Katrien zei

Die winkel ontbreekt inderdaad net zoals VC!!!

Kim zei

ooo dat leren jasje.... wauw

Kaya zei

Zoals jij wel weet bestel ik heel veel online en ook bij Topshop. Als ik een favoriete winkel moet kiezen is het die waarschijnlijk.
Er is een store en store van Topshop in Adam maar die is echt om te huilen, daar hangen letterlijk 6 kledingstukken :S
Wat ik er leuk aan vind dat je het alleen nog online kan krijgen is dat het zo hier nog een beetje exclusief blijft maar als er hier een komt wordt het zeker mn favoriete spot!

Amber zei

Ah, wat een geweldige artikelen zeg. Voorheen keek ik eigenlijk niet vaak op de webshop. Vooral het jurkje en de jas met studs vind ik gaaf.

Liefs

Anoniem zei

die jumpsuit!!! nice

Lisa Meijer zei

Je hebt een leuk blog!
Ik wil je wel volgen!
Wil jij me ook volgen?
x