zaterdag 3 november 2012

Favorieten van het moment

Het is weer eens tijd voor een favorieten update. De laatste weken heb ik een aantal dingen weer opvallend veel gebruikt en dit wil ik vandaag met jullie delen.

Ik begin met 2 'brushes':
De stipplingbrush van Gosh, ik vond er eerst nooit een nut voor. Voor foundation of cream producten is hij namelijk te zacht, daar heb je een stevigere stippling brush voor nodig. Maar tegenwoordig gebruik  ik deze kwast om opvallende blush mee aan te brengen. Bleke huidjes als mij kennen het probleem vast: in de herfst en winter zijn bepaalde blushes al snel too much voor me. Met deze kwast is dat meteen opgelost, hij brengt poeders heel licht aan.

De kam ernaast is een Teasing comb, heel fijn om wat meer volume bij je haar aanzet te creëren. Touperen is niet heel goed voor je haar dus ik gebruik deze wel niet elke dag.

En dan het enige make-up product in dit artikel:
The Eraser concealer van Maybelline. Deze geeft een super goede dekking voor een vloeibare concealer. Het enige nadeel is het sponsje, zoals je kan zien is er al redelijk veel product uit terwijl ik hem pas sinds een week dagelijks ben aan het gebruiken. Ik vermoed dat het sponsje dus extreem veel product opslurpt.

Mijn favoriete bodylotion van het moment:
Heavanilly massagebar van Lush. Dit is zo'n unieke vanillegeur, echt heel lekker en winters. Buiten dat ik me hier vaak mee insmeer gebruik ik ze ook tijdens het scheren sinds kort! Ik ben sowieso geen fan van scheergels, ik gebruik liever bodylotion en ik moet zeggen dat de massagebars van Lush hier heel fijn voor werken omdat ze zo'n vet laagje achterlaten.

Dat ik een nieuwe favoriete reiniger had wisten jullie misschien al sinds de review:
Yup ik ben nog altijd heel tevreden met de Cleansing lotion van Kruidvat. Zelfs qua verbruik valt hij beter mee dan verwacht, ik had gedacht om de 2 maanden een nieuwe nodig te hebben maar hij zit nog best vol.

Ik ben de laatste maanden ook weer helemaal into nieuwe parfums testen (ik heb ook periodes dat ik altijd dezelfde gebruik) en ik heb er vooral 1 nieuwe topfavoriet bij:
Hearts & Daggers van Ed Hardy is denk ik een van de beste fruity parfums die ik ooit heb geroken. Ik wou eerst voor de Peach parfum van Tommy Hilfiger gaan maar deze was veel lekkerder.

Mijn favoriete haarproduct van de laatste weken:
De Mythic Oil van L'oreal Professionnel staat sinds kort trouw op mijn schap in de badkamer. Ik smeer deze olie in mijn punten na het wassen en soms ook nog als afwerking na het föhnen. Het ruikt niet alleen best lekker, het doet mijn haarpunten er ook wel iets beter uitzien.

De laatste favoriet is de curling wand van Wella:
Ik schreef er al eens een review over maar toen kon ik er helemaal nog niet goed mee werken. Ik heb ondertussen wat geoefend en eigenlijk gaat het nu zooo snel en gemakkelijk. Op 10 minuten tijd heb ik mooie losse krullen die de hele dag blijven zitten:


xoxo Tessa

6 opmerkingen:

Valley Doll zei

Oh mooie krullen ! Ik slaag er maar niet in degelijke krullen te maken, maar dat heeft er wss ook mee te maken dat ik laagjes in mijn haar heb.

Jolet zei

Die curling iron ziet er inderdaad wel goed uit!
En die olie van L'oréal wil ik eigenlijk ook wel.. :)

Doe je mee met mijn winactie? http://goldenmustaches.blogspot.nl/2012/11/winactie-moustache-oorbellen.html

Kaya zei

Nice curls Tessa!

Joyce zei

die concealer lijkt me erg fijn!

Eefje zei

Mooie krullen en haarkleur. Een teasing kam gebruik ik ook wel eens.

Anne Solveig zei

Leuke favorieten