donderdag 10 januari 2013

Bomb Cosmetics

Ok ik moet dit even met jullie delen. Jullie weten allemaal dat ik een grote Lush fan ben, ik ken Lush al een 4tal jaren en vond het altijd zo'n uniek concept. Nooit zag ik iets wat er ook maar een beetje op leek, tot ik vorige maand een winkel in Maastricht binnenstapte die me nog nooit eerder opviel.

Erg afgelegen ligt in Maastricht de 50/50 store, ik las online dat hij in andere grote steden als Amsterdam ook lag. Langs buiten ziet het er gewoon een kledingwinkel uit maar als je eenmaal binnen bent sta je er van verbaasd wat ze allemaal hebben. Zo vond ik dus ook een hoekje met 'Bomb Cosmetics'.

Dit merk deed me meteen heel erg aan Lush denken! Er liggen blokken handgemaakte zepen, netjes in stukken gesneden:
 Ze hebben bruisballen in allerlei soorten en maten:

En zelfs leuke cadeau verpakkingen met vanalles in. Check die mini bruisballen voor in een voetbadje, te cute.

Ze verkochten zelfs oliebrandertjes en waxmelts! Die bestel ik normaal altijd online, fijn dat ik ze nu bij me in de buurt heb.
Op de Bomb cosmetics webshop vond ik ook prachtige kaarsen, deze zogenaamde 'boxed candles' zijn in Amerika al jaren een hit. Mocht ik deze in het echt spotten ga ik er zeker eens eentje kopen:
Uiteraard heb ik ook al iets gekocht om te testen en dat is de Dr foot scrub:
Deze ruikt heerlijk naar citroen en het is voor de rest gewoon een milde scrub, zeker een fijn product.

 Hier nog een paar foto's door mij gemaakt in de 50/50 store in Maastricht:

Ik ben het merk alleen nog maar tegengekomen bij de 50/50 store dus ik weet niet of je het nog op andere plaatsen kan kopen. Ik heb al eens snel een paar dingen 'besnuffeld' en tot nu toe moet ik toegeven dat de geuren van de zepen wel wat minder fel en uniek lijken te zijn als die van Lush. Maar wie weet! Ik ga in de toekomst zeker nog meer van dit merk uitproberen. Sowieso vind ik de 'little hotties' (waxmelts) erg leuk bedacht, er liggen zeker 35 geuren in bakken verdeeld waar je zelf een zakje uit kan scheppen.

Ook leuk: de verkoopster vertelde me dat dit merk in Engeland vaak op dezelfde straat als Lush ligt, ze zijn daar echt al concurent. De prijzen van Bomb cosmetics zijn iets voordeliger dan Lush maar zoals ik al zei, de geuren zijn totaal niet vergelijkbaar. Ik vind het wel de moeite om eens langs te gaan in ieder geval.

xoxo Tessa

9 opmerkingen:

Kaylani zei

Ohmygod! Ik ga eens kijken waar die winkel precies ligt, ik MOET ooit langs gaan haha!

Purplish Polish zei

Yup daar moet ik ook eens naar toe!

Beauty Treasures zei

Ah leuk zeg, kende ik nog niet. Maar die kaarsen zien er super uit! Hebben hebben hebben!

Anneloes zei

Aaah daar moet ik echt eens heen! Heb je toevallig een adres voor mij? Ben die winkel nog nooit tegengekomen, hoewel ik wel al mijn hele leven regelmatig in Maastricht kom!

Tessa zei

^Ja meid, weet je de Jumbo liggen in de stad? (dichtbij de grote H&M,sting..) T is ongeveer tegenover de aziatische supermarkt die langs de Jumbo ligt :) En het ziet er gewoon als een kledingwinkel uit.

Miss Happinez zei

Wauw! Echt geweldig!!! I love it:)

Anoniem zei

In de zin 'De prijzen van Bomb cosmetics zijn iets voordeliger als Lush maar ...' hoort het 'voordeliger DAN' te zijn !!

Tessa zei

^ Ok anonieme grammar nazi, t is aangepast x

Unknown zei

Ziet er erg leuk uit! Heb geen bad en zeep is niet zo mijn ding, alleen vloeibaar :P