zaterdag 12 januari 2013

Trind Cuticle Balsam

Veel mensen vergeten nagelriem verzorging of zien er het nut niet van in, en dat terwijl er gemakkelijk wondjes en ontstekingen kunnen vormen. De een heeft er natuurlijk meer last van als de ander maar ik heb persoonlijk in de winter altijd velletjes aan mijn nagelriemen en oh wat is het verleidelijk om hier aan te gaan pulken/bijten.

Veel handcrème smeren is natuurlijk ook prima maar ik ben zelf wel fan van nagelriem olie's, ik heb toch de indruk dat die iets meer doen tegen die 'velletjes'. Ik heb sinds kort een nieuw product in gebruik, de Trind 'Cuticle Balsam':
Trind is geen merk wat je veel tegenkomt, ik vond het toevallig bij Douglas. Trind heeft ook een aantal kleurtjes nagellak maar ze specialiseren zich eigenlijk in de verzorging van je handen en nagels. Als je nagels er heel slecht aan toe zijn kun je bijvoorbeeld ook setjes kopen die je in stappen moet gebruiken:


 Het fijne aan hun verzorgings producten is dat ze bijna allemaal in een nagellak flacon komen.
Hier kan ik gemakkelijk de nagelriemen en velletjes mee aanstippen om het daarna in te masseren.

Ook ruikt dit product lekker verzorgend, bevat het vochtinbrengers, trekt snel in en laat je handen niet vettig achter. Ik ben fan! Ik durf zelfs zeggen dat ik dit product fijner en beter vind dan Lemony Flutter van Lush. Deze nagelriem balsem kost zo'n € 13, dat is een stuk goedkoper als bijvoorbeeld die van Dior (en die van Dior stinkt ook nog eens muf). Ik zie en voel na een paar dagen smeren in ieder geval al verschil.

Zijn jullie al bekend met de producten van Trind?

xoxo Tessa

10 opmerkingen:

BeautyLoves zei

Ik heb er al zoveel over gehoord en gelezen en nog nooit geprobeerd :)
Trind is in mijn buurt ook wel niet gemakkelijk te vinden, ik heb toch nog geen enkele winkel gezien waar het stond. Ik weet dat het in de Inno wordt verkocht, maar dan moet ik al naar Brussel of Antwerpen.

Anoniem zei

Klinkt veelbelovend maar heb het merk nog nooit ergens gezien helaas.

Kim zei

Klinkt wel goed, al kom ik nooit verder dan handcreme.. Ik lak mijn nagels nooit dus dan vergeet ik dit soort dingen gewoon.

Valley Doll zei

Dit klinkt als iets wat ik zelf van gebruiken ! Lemony flutter doet het niet meer voor mij ..

Tessa zei

^Ja ik had issues met Lemony flutter omdat hij mijn handen nog best lang vettig liet aanvoelen na gebruik.

Lana zei

Hey, dankje voor je reactie op mijn blog, de maskertjes zijn inderdaad echt het proberen waard.
Ik heb de laatste tijd niet zoveel last van mijn nagelriemen, maar vroeger wel heel veel. Ik kende de Trind producten niet, maar ze zien er heel fijn uit! :)
xoxo Lana - A Pretty World

De Dotties zei

Heb nog niet van dit merk gehoord, maar ziet er wel fijn uit met goede producten. Je hebt gelijk dat nagelriemen verzorgen best wel een must is, al moet ik toegeven dat ik het soms ook wel is vergeet..
Liefs, Laura

Myrthe zei

Dit lijkt me zo'n fijn product! Maar Trind is sowieso een superfijn merk :)

Nuria zei

Mijn favoriet blijft lemony flutter, of gewoon wat vaseline op je nagelriemen smeren. ;)

Jolet zei

Ik heb zelf nog niks van trind, maar het lijkt me heel fijn, zulke producten!