donderdag 24 januari 2013

Favorieten van het moment

Ik schreef eind december nog een 'favorieten van 2012' artikel maar ik heb in januari ook alweer een paar fijne dingetjes ontdekt, die deel ik natuurlijk maar al te graag met jullie.

1. Lush Summer Pudding:
Over dit product twijfelde ik nog om te schrijven omdat hij momenteel niet te koop is bij Lush maar ik doe het toch omdat Lush regelmatig producten terugbrengt. Ik kon nog een stuk Summer pudding bemachtigen in de zomer. Je ziet het al aan de foto maar ik heb mijn zeepje in 2 stukken gesneden, het ene stuk ligt in mijn douche en de andere hou ik nog even bij voor een andere keer.

Summer pudding ruikt voornamelijk naar kersen en dat er amandelen inzitten ruik ik ook wel een beetje er in terug. Ik dacht de eerste keer dat ik hem gebruikte 'wat schuimt hij slecht..' maar na een tijdje werd me duidelijk dat dit een zeep en scrub in 1 is. Het roze deel is zeep en het beige met stipjes is scrub en kun je dus niet met een puff gebruiken! Speciaal zeepje dus, vind hem wel lekker.

2. Yves Rocher zelfbruinende spray:
Ook dit product kocht ik in de zomer en ben ik nu pas beginnen testen.  In de winter komen de zelfbruiners altijd naar boven bij mij en ik kan na jaren testen wel zeggen dat ik vooral fan ben van de spray flacons. Ook deze van Yves rocher heeft een fijne spray dop en je kan hier geleidelijk een bruiner tintje mee opbouwen zonder al te veel vlekken. Ik gebruik dit product vooral op mijn handen en gezicht omdat die altijd witter zijn dan de rest van mijn lijf.

3. Aquolina Pink Sugar parfum:
Deze verscheen al eens ooit in een favorieten artikel en hier is hij weer. Ik gebruik deze parfum vreemd genoeg in periodes, ik moet er echt zin in hebben want het is de meest aanwezige parfum die ik heb. Dit is een van DE best verkopende zoete parfums bij Sephora in Amerika, stom dat ze hem bij ons dus nog altijd niet verkopen. Ik was er vorig jaar na vele youtube video's bekijken zo benieuwd naar dat ik hem gewoon besteld heb bij Parfumania. Men beschrijft deze parfum meestal als: suikerspin, drop, caramel..
en daar kan ik me wel in vinden. Als jij fan bent van de zoete, bijna 'eetbare' geuren, zal je deze vast ook lekker vinden. Je moet er van houden maar ik krijg altijd wel complimentjes als ik deze draag.

4. With a kiss from Oilily lipbalm:
Need I say more? Kijk een paar artikels terug voor de review van dit product. Deze hele maand heb ik bijna niks anders op mijn lippen gebruikt als deze lippenbalsem eerlijk gezegd.

5. Trind Cuticle Balsam en O.P.I. Mango handcrème:
Deze 2 heb ik maar samen op foto gezet omdat het beiden hand verzorging betreft. In de winter heb ik nogal last van droge handen en velletjes. Deze 2 producten zijn dan ook mijn partners in crime op het moment. Reviews van deze producten zijn ook al te vinden.

xoxo Tessa

3 opmerkingen:

Savanah zei

Oh die lush zeep ken ik ook nog van vroeger. De handcreme lijkt me ook lekker.

Amanda zei

Jaaaa Summer Pudding, nu weet ik weer hoe lekker ik die vond. Hmmm

Inmyprettyshoes zei

Mmm Oilily! Alles daarvan ruikt zo lekker!