vrijdag 4 januari 2013

O.P.I Sweet things Avojuice handcrèmes

Heb je al ooit zo'n schattig setje pocket handcrèmes gezien? Ik ben eigenlijk altijd op zoek naar lekker ruikende handcrème en raar genoeg is dat niet eens zo gemakkelijk te vinden. Ik kreeg voor kerst dit setje met 6 geuren van OPI, ideaal om ze te proberen.

De flesjes bevatten 30ml zoals de meeste travel handcrèmes, ideaal om in je tas te gooien. Ik heb de geuren op de foto hieronder op volgorde gelegd qua welke ik het lekkerst vind:

Ik verwachtte het al maar mango vind ik het aller lekkerst, hij ruikt ook wel een beetje perzikachtig, helemaal mijn ding. Vanilla is ook gewoon heerijk en de berry en jasmine vind ik eigenlijk ook super. Coconut en peppermint zijn de enigen die ik niet fullsize zou kopen, gewoon omdat het mijn geuren niet zijn.

De peppermint heeft trouwens een prachtige parelmoerkleur als je hem op je hand spuit, helaas resulteert dit in een mega glitterbom:

Mijn handen hebben nog uren vol glitter gehangen en zelfs op mijn kleding kon ik de glitter terugvinden, whoops! De peppermint zou ik dus niet aanraden, de rest absoluut wel.

Voor de grootverbruikers zijn er trouwens ook medium tot mega grote pompflessen:
Daarbij zegt O.P.I. dat je ze gerust ook als bodylotion kan gebruiken dus ik zie mezelf de mango of vanille variant nog wel ooit in een pompflacon kopen voor thuis. En na wat snuffelen online ben ik er achter gekomen dat er zelfs nog meer geuren bestaan zoals 'appel' en 'grapefruit', sounds awesome. 

De prijzen: voor 1 mini van 30ml betaal je zo'n €3,95, de 200ml flessen kosten 13 euro en de 500ml zou zo'n 29 euro kosten. Verkooppunten vind je op de website van OPI België en OPI Nederland.

xoxo Tessa

6 opmerkingen:

Eefje zei

Ik ken ze en ze zijn inderdaad heel fijn in gebruik, ook de grote pompflessen.

Kim zei

lijken me allemaal heerlijk behalve mint idd!

Anoniem zei

Mango en cranberry lijkt mij wel wat

Pimpernell zei

Oeh wat leuk dat setje! Zag ik hier nog nergens liggen...

Sofie zei

Ik ben deze nog nergens tegengekomen :( Toch niet bij de Planet Parfum -waar ik normaal OPI koop. Misschien eens kijken bij de salons...
Want ja: IK WIL DEZE !

Tessa zei

Ja ik denk dat je ze bij beauty salons eerder vind, bij Planet parfum hebben ze zeker alleen de lakjes.