woensdag 16 januari 2013

Oilily lippenbalsems


Oilily een merk voor kids? Whatevs! Ze hebben soms hardstikke leuke beauty spulletjes en lekkere parfums ;)

Ik weet nog dat een van mijn eerste parfums die van Oilily waren en ik zweer het, als die uitvoeringen nog bestonden zou ik ze zo opnieuw kopen. Ik was vooral fan van de oranje (sinaasappel) en de spanish rose, die heb ik jaaaren gedragen.

Ik kreeg voor kerst 2 lipbalms van Oilily, natuurlijk voorzien van een super cute verpakking:
De eerste zit in een blauw tinnetje. De lippenbalsem ruikt lekker naar blauwe bessen (echt een geur voor mij). De substantie is voor de rest niet bijzonder, redelijk 'jelly' als vaseline. Qua werking moet je van deze niet te veel verwachten, hij geeft wel een glansje maar zoals ik al zei is deze gewoon cute met een lekker geurtje :

De andere lippenbalsem die ik heb zit in een stick:
Ook deze is voorzien van een typische Oilily verpakking. De stick zelf is heel lichtroze en hij ruikt niet fel maar toch vind ik hem ook een subtiel lekker geurtje hebben.

Over de werking kan ik kort zijn: dit is serieus een van de fijnste lippenbalsems die ik ooit heb gebruikt! En ik heb al zowat alles op de markt geprobeerd..
Je zou het in eerste instantie niet van Oilily verwachten maar deze lipbalm is zoooo goed, hij zit al van dag 1 dat ik hem heb in mijn everyday bakje. Hij glijdt over je lippen zonder één velletje te benadrukken en na uren voelen mijn lippen nog steeds goed aan. Ik denk wel dat het geen lippenbalsem is om in de zomer met je mee te slepen want dan smelt hij, zo smooth is hij van substantie (voorzichtig smeren). Het jaar is pas begonnen en ik weet niet of ik in 2013 nog een fijnere lipbalm als dit ga ontdekker hoor.

Voor een lippenbalsem van Oilily betaal je rond de 4 euro, ze zijn te koop bij onderandere Ici Paris en Douglas.

xoxo Tessa

3 opmerkingen:

Saskia zei

ik draag nu nog steeds parfum van oilily :D

oilily blijft leuk, ja :)

ik heb ook zo'n lippenbalsem in stickvorm. de mijne is ook zo smooth.

Eefje zei

Ik heb ze wel eens gezien bij de Ici, schattige producten

Anoniem zei

de stick klinkt goed!!