dinsdag 22 januari 2013

On my wishlistIk heb het gevoel alsof ik de afgelopen maanden meer kleding heb gekocht als beauty, vooral dingen die ik echt nodig had zoals broeken. Misschien is dat maar een gedacht maar ik heb in ieder geval al weer een heuse beauty wishlist...

Sinds 1,5 week op mijn wishlist:
De nieuwe parfum van Escada, Cherry in the air! Vanaf de eerste review wat ik er van las sta ik te popelen om aan deze te ruiken. Ik ben sowieso al jaren fan van de Escada parfums en aangezien ik ook wel van kersen hou kan dit bijna niet misgaan voor mij.

Al maanden op mijn wishlist maar nu steeds makkelijker te verkrijgen zijn de caviar nails:
Bovenstaand potje komt van bij Claires, moet er maar eens naar op zoek gaan volgende keer.

Naar de gezichtsmaskers van Lush ben ik ook razend benieuwd:
Dit zijn verse maskers (zo vers dat je ze in de koelkast moet bewaren) en je kan deze gewoon kopen of 5 lege Lush potjes inleveren, dan krijg je er een gratis.

Waarom kom ik er nu pas achter dat Maxfactor ook een pen eyeliner heeft?
Pen eyeliners zijn mijn favoriet, maar ze zijn niet altijd goed. Die van Maybelline is super maar als die op is zal ik die van Maxfactor eens proberen. Ik ben namelijk dol op hun Masterpiece mascara dus wie weet is de Masterpiece eyeliner ook wel fijn.

Ook niet dringend maar wanneer mijn concealers op zijn wil ik zeker de Mac Pro Longwear proberen:
Deze zit in een handig pompflesje, zou goed dekken en op zijn plek blijven zitten.

Qua juwelen zit ik er al een tijdje over na te denken om nog een munthouder van Mi Moneda bij te kopen. Ik heb al een grote maar vind 2 munten aan 1 ketting toch ook wel erg mooi. Ik twijfel alleen nog over of ik een medium of small voor erbij moet kopen.


In een van mijn voorgaande shoplogs zag je dit rosé armbandje met 'bolletjes-bedel' al voorbij komen, ik draag hem zo vaak dat ik er misschien nog eentje in een andere kleur ga kopen. Er zijn er ook nog met andere bedeltjes.
En dat was het alweer voor mijn wishlist. Hetgene waar ik het meest naar uitkijk is de Escada parfum dus hopen dat hij niet tegen valt ;)

xoxo Tessa

3 opmerkingen:

Evelien zei

Die concealer van MAC is goed, maar dat pompflesje is allesbehalve handig. Je pompt er steeds veel te veel uit waardoor hij echt heel snel op gaat :(

Tessa zei

^Oh dat is inderdaad jammer! Dan maar een apart potje gebruiken om in te pompen?

Valley Doll zei

Leuke wishlist ! De armbandjes zijn cute !