maandag 25 maart 2013

Afgekickt van lipgloss

Kijk even naar bovenstaande foto, je ziet mijn lipgloss en lipbalm stash van een jaar geleden. Een aantal glossjes hiervan heb ik opgemaakt maar de meeste heb ik moeten weggooien. Er zaten namelijk lipglossjes bij die ik al bijna 3 jaar had! Ik weet niet hoe het bij jullie zit maar die dingen smeerde ik liever niet meer op mijn lippen.

In mijn verdediging: een aantal jaar geleden was ik dol op lipgloss. Ik kocht er veel maar ik gebruikte ze ook elke dag. Sinds een jaar ongeveer draag ik haast NOOIT meer lipgloss. Ik betrapte mezelf hier op en besloot toen alle oude ongebruikte dingen weg te gooien. Dit blijft er vandaag de dag nog over:
3 nude glossjes, that's all. Ik hou deze voor als ik in de zomer toch weer zin krijg om lipgloss op te doen.

Voor de rest heb ik natuurlijk wel nog een aantal lipsticks, die pak ik nog af en toe:

Maar het meest verslaafd ben ik al zeker een jaar aan lippenbalsem:
Je hebt ze in kleurtjes en in transparant, ze plakken tenminste niet en ze verzorgen je lippen. Elke ochtend breng ik er eentje aan voor ik naar het werk vertrek. Op het werk doe ik gemiddeld nog 1 tot 2 touch ups  en s'avonds voor het slapen gaan breng ik weer een lipbalm aan.

Yup, ik draag bijna niks anders meer op mijn lippen dan lippenbalsem. Het is samen met parfum mijn 'beauty verslaving' van het moment.

xoxo Tessa

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Zelf draag ik ook meestal lippenbalsem. Ofwel meng ik lippenstift met lippenbalsem.

Beautyjuf zei

Ik ben een grote fan van lipstick :-) Het blijft beter en langer zitten dan lipgloss. Dit vliegt zo snel van mijn lippen. Daarnaast blijven mijn haren er ook met enig regelmaat aan vastplakken, bah bah...

Valley Doll zei

Ik probeer niet teveel lipglossjes te kopen want ik gebruik het niet zo vaak.

Kaya zei

Grappig om te zien dat dat in zo korte tijd kan omslaan he.