zaterdag 23 maart 2013

Garnier Pure Active 2 in 1 roller

Ik kocht ooit al eens zo'n roller van Garnier, het was geloof ik eentje op puistjes mee uit te drogen en die werkte totaal niet. Nu ik bij de Action deze getinte roller tegen wallen zag liggen voor minder dan 3 euro besloot ik het nog een kans te geven.

Net zoals alle andere sticks van Garnier werkt deze met zo'n koud 'roller balletje':

Ik had de dag dat ik de foto's maakte precies niet zo'n erge kringen. Desalniettemin kan ik jullie vertellen dat ik weer bijna geen verschil zag.

Erger nog, ik vind de substantie maar vettig, waterachtig en hij blijft even op je huid liggen. Ik heb hem nu al een paar keer geprobeerd en ik heb eerlijk gezegd al geen zin meer om hem te gebruiken. De +10 euro dat hij bij Kruidvat,Etos etc. kost is hij dus al helemaal niet waard maar ook bij de Action kun je er best aan voorbij lopen wat mij betreft.

Ik schrijf niet graag negatieve reviews maar heel af en toe zit er nu eenmaal een product tussen waar ik jullie liever voor waarschuw en dit is er zo eentje. Sorry Garnier, deze mag sito presto uit jullie assortiment (misschien lag hij daarom ook in de uitverkoop bij Action?). 

xoxo Tessa

5 opmerkingen:

BeautyLoves zei

Oh jammer! Ik stond al half klaar om naar de Action te rennen, haha! Dan is het maar goed dat je hem aan verminderde prijs hebt kunnen kopen.

Anoniem zei

Ik heb hem ook van de action, inderdaad geen aanrader.

Anoniem zei

Ik heb 'm een tijdje gebruikt, maar ik vond hem ook niet zo geweldig.

Anoniem zei

dat is voor over puistjes, geen oogroller..

Tessa zei

^toch niet lieverd, zoek de persplaatjes maar op. Er zit niet voor niks cafeïne in enz tegen de wallen.