donderdag 7 maart 2013

Opgemaakt in februari

We zitten al een week in maart, binnen minder dan een maand heb ik 2 weken paasvakantie *yeey*. Februari laten we dus lekker achter ons, maar ik moet jullie wel nog wat producten laten zien die ik vorige maand heb opgemaakt.

1 van mijn less-buy voornemens was dat ik shampoo's moest opmaken en daar ben ik al goed mee op weg. Ik maakte de pompelmoes/grapefruit shampoo van Ultra Doux op. Geen slechte shampoo en hij ruikt ook nog eens best realistisch naar grapefruit.

Shampoo nummer 2 is er eentje die al maanden half leeg in mijn douche stond, ik moest hem ook maar eens opmaken. De (paarse) Daddy-O shampoo van Lush was erg dun en waterig en ook de viooltjesgeur begon me op het laatste tegen te steken.

Ook maakte ik nog een staaltje van de Veganese conditioner van Lush op:
En een shampoo staaltje van L'occitane. Van beiden staaltjes zou ik geen fullsize product kopen, vond ze maar matig.

De douchegel die ik opmaakte was er eentje van Fa, de 'Sport double power'. Ooit gekregen in een cadeauset, niks speciaals maar ik gebruik zo'n basic douchegels in de plaats van scheercrème dus dan gaan ze wel snel op.

Een waxmelt van Puresoap in de geur 'Rock candy', dat is een dupe van de Rockstar geur van Lush:

Een pakje nepwimpers van het Kruidvat eigen merk. Ik heb deze gebruikt met carnaval:

Make-up producten maak ik minder snel op, behalve mascara's want zodra die mijn wimpers hard en brokkelig maken beschouw ik ze als 'op'. Ik gooide de Rimmel Accelerator mascara weg want die irriteerde mijn ogen al na 1 maand, helaas:

Als laatst gebruikte ik in februari 2 pakjes nagelstickers, de eerste waren met panterprint van Miss Sporty:

En de andere waren met zebra print, van Claires:

Ook gooide ik nog 2 bijna volle dingen weg vorige maand. Deze anti frizz spray van L'oreal elsève had zoals je kan zien geen dop meer en vandaar kon ik hem niet echt handig meer gebruiken. Daarnaast was hij ook al een paar jaar oud, ik besloot hem gewoon halfvol weg te mikken.

Ook de bubblegum lipscrub van Lush was over datum terwijl hij nog meer dan half vol zat. Het is gewoon een gigantische hoeveelheid om op tijd op te krijgen en dat is me dan ook niet gelukt.

xoxo Tessa

3 opmerkingen:

Anoniem zei

De Veganese conditioner en de Bubblegum scrub van Lush heb ik ook en vind ik allebei heerlijk. Die shampoo en conditioner van L'Occitane had ik ook, maar door de oliën erin heb ik ze doorgegeven aan mijn moeder. Zij kan die producten met haar droge haar veel beter gebruiken dan ik.

Katrien zei

Goed bezig met je shampoo's!

Beautyjuf zei

Oh, jij hebt ook veel producten opgemaakt :-) Leuk om te zien!